ΚΡΙΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΡΙΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ

24/04/2018

Τα δυο αυτά ζώδια ταιριάζουν

Στην ερωτική σχέση μεταξύ Δίδυμου και Κριού τα δυο αυτά ζώδια ταιριάζουν τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Είναι ζώδια της δραστηριότητας και παραμένουν αισιόδοξα ακόμα και στα δύσκολα. Απέχουν μόλις δυο θέσεις στον Ζωδιακό κύκλο και κατά συνέπεια τους χαρακτηρίζει η άριστη επικοινωνία και η αμοιβαία βαθιά κατανόηση.

Ο Κριός είναι ανεξάρτητος, και το νεωτεριστικό του πνεύμα μαγνητίζεται από τον Δίδυμο, ο οποίος είναι εξίσου αυτόνομος. Διαφωνίες μπορεί να προκύψουν στην σχέση αν ο Δίδυμος αισθανθεί ότι ο Κριός τον ελέγχει ή αν ο Κριός πάρει στα σοβαρά την ερωτιάρικη φυσιογνωμία του Δίδυμου. Τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ο Κριός θέλει να βιώσει πράγματα, ενώ ο Δίδυμος να τα συζητήσει. Τα δυο αυτά ζώδια μπορούν από κοινού να κάνουν νέες ανακαλύψεις στις οποίες αν ήταν μόνοι τους δεν θα προέβαιναν.

Και ο Κριός και ο Δίδυμος έχουν πολύ ενέργεια αλλά και κοινούς στόχους. Ο Δίδυμος είναι ο στοχαστής και ο «ρήτορας», θεωρεί πολύτιμη την πνευματική διέγερση και την ελευθερία και του αρέσει να εξετάζει όλες τις όψεις ενός ζητήματος. Στον Κριό αρέσει να καταπιάνεται με νέα σχέδια και ο Δίδυμος θα βρει σίγουρα τον χρόνο για να μάθει τους λόγους που οδήγησαν τον Κριό να καταπιαστεί με αυτά. Ο Δίδυμος είναι «νερόβραστος» ενώ ο Κριός ευθύς και αποφασιστικός. Για τον Δίδυμο ο πνευματικός χώρος αποτελεί βασική προϋπόθεση.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Κριό ενώ ο Ερμής κυβερνά τον Δίδυμο. Αυτοί οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν το πάθος και την επικοινωνία αντίστοιχα. Εξαιτίας των διαφορετικών προσεγγίσεων τους τα δυο αυτά ζώδια συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους – μπορεί να διασταυρώνουν τα ξίφη τους αλλά τελικά καταφέρνουν να συμφωνούν. Έντονοι διαπληκτισμοί είτε θα αναζωπυρώσουν είτε θα σβήσουν αυτή τη σχέση. Ο Κριός πρέπει να κατανοήσει ότι η ανάγκη του Δίδυμου για έναν έντονο διαξιφισμό δεν βασίζεται στο ότι θέλει να προσβάλει ή να κυριαρχήσει επί του αντιπάλου του αλλά απλά να εξασκήσει τα εγκεφαλικά του κύτταρα.

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και ο Δίδυμος του Αέρα. Ο Αέρας τροφοδοτεί την φωτιά και την εξαπλώνει, καθιστώντας τους άριστο συνδυασμό. Ο Δίδυμος βοηθάει επίσης τον Κριό να συνειδητοποιήσει το μέγεθος των δυνατοτήτων του – ο Δίδυμος έχει την ενέργεια που απαιτείται για να συντονιστεί με τις πρωτοποριακές και παράτολμες ιδέες του Κριού! Ο συνδυασμός της αλήθειας, του καταιγιστικού πάθους και της πνευματικής μαεστρίας καθιστά σχεδόν τα πάντα δυνατά για αυτό το ζευγάρι. Και τα δυο ζώδια έχουν πολλαπλά ενδιαφέροντα και το καλύτερο είναι πως στο τέλος μιας μακράς και επίπονης ημέρας ο Κριός θα επιστρέψει σπίτι και θα εξιστορήσει στον φλύαρο Δίδυμο τα πάντα!

Ο Κριός είναι Παρορμητικό ζώδιο και ο Δίδυμος Μεταβλητό. Ο Κριός γνωστοποιεί τις προθέσεις του για – ταξίδια, σπορ, συναρπαστικές ιδέες – και ο Δίδυμος ακολουθεί με την προϋπόθεση ότι δεν έχει εξαναγκαστεί για κάτι. Άλλο ένα δυνατό χαρτί της σχέσης αυτής είναι η έλλειψη αντιπαλότητας μεταξύ τους. Ο Κριός αγαπά την δόξα, ενώ ο Δίδυμος αρέσκεται να δρα παρασκηνιακά. Και τα δυο ζώδια είναι καλύτερα στο να ξεκινάνε πράγματα παρά να τα τελειώνουν. Αν κάποιος από τους δύο βαρεθεί με την έκβαση της σχέσης τους, δεν θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση από τον σύντροφο του στην προσπάθεια του να συνεχίσει τη ζωή του.

Το ατού αυτής της σχέσης; Η ικανότητα τους να δουλεύουν μαζί σαν ομάδα. Μαζί μπορούν να μάθουν πολλά περισσότερα από ότι ο καθένας τους χωριστά.

Ερωτευμένος ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός θέλει να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο. Μπήγει το μαχαίρι κατευθείαν στο κόκαλο και οι άλλοι τον σέβονται ακόμα κι αν πιστεύουν ότι είναι αυταρχικός και δυνάστης. Θα αποφασίσει πως θέλει να γίνει, και θα είναι σίγουρα το «τέλειο» σχέδιο, χωρίς το πραγματικό ψεγάδι στα δικά του μάτια. Αν του αρέσεις, θα ακούσει τις αντιρρήσεις σου και ίσως ακόμα και να κάνει ένα βηματάκι προς τα πίσω. Διαφορετικά, το νου σου! Δεν υπάρχει πιο επιδέξιος σε λογομαχίες και σκοπεύει μόνο να κερδίσει. Ακόμα κι αν έχει άδικο.

Η γυναίκα Κριός από την άλλη, διαθέτει περισσότερη χάρη και φινέτσα. Δείχνει πολύ λιγότερο επιθετική από τον άντρα Κριό, παρόλο που ο τρόπος που σκέφτεται είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Εκεί που αυτός γκαζώνει, εκείνη θα κάνει πίσω και θα περιμένει τους άλλους να πάνε σ’ αυτήν- και πηγαίνουν πάντα.

Στα ερωτικά, οι Κριοί είναι άστατοι και πεισματάρηδες. Αλλά μπορούν να γίνουν απίστευτα τρυφεροί και με τον τρόπο τους παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Η μόνη τους πίκρα είναι ότι αυτός που αγαπάνε δεν είναι αρκετά «καλός»- με την δική τους αντίληψη της έννοιας. Και όταν τους τελειώσει ο έρωτας για κάποιον, είναι για πάντα.

Μην τους τοποθετήσεις ποτέ σε βάθρο και να τους επαινείς μόνο όταν το αξίζουν πραγματικά. Μάθε τους να σε ακούνε αλλά αποδέξου το γεγονός ότι βλέπουν τα πράγματα από την δική τους πλευρά. Μην διανοηθείς να τους κοντρολάρεις γιατί τους έχασες. Δώσε τους ελευθερία αλλά θέσε και τα όρια της.

Επιχείρηση Γοητεία

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου αν του αρέσεις. Ακόμα καλύτερα, αντιστάσου λίγο στην αρχή και ας τον να προσπαθήσει για να σε κερδίσει. Το παιχνίδι τον ιντριγκάρει τόσο ώστε να θέλει με μεγαλύτερη τρέλα το βραβείο- εσένα δηλαδή. Λένε για τους Κριούς ότι «αυτό που λένε, αυτό κάνουν», αλλά δεν είναι αλήθεια. Μερικές φορές είναι καλύτεροι στο να μιλάνε για κάτι και να σε οδηγούν στην έκσταση με τις λέξεις, από το να τις κάνουν πράξη. Ένας Κριός τα δίνει όλα στις μεγάλες υποσχέσεις παρά στο να αποδείξει ότι εννοεί τα λόγια αγάπης που τόσο εύκολα βγαίνουν απ’ το στόμα του.

Δυστυχώς, έχει την ικανότητα να σε παρασύρει στο κρεβάτι του με τις κατάλληλες λέξεις την πλέον κατάλληλη στιγμή. Το πόσο καλά θα περάσεις εξαρτάται από τον κάθε Κριό ξεχωριστά. Ας πούμε απλά ότι οι Κριοί είναι σίγουροι για τον εαυτό τους –πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους στο κρεβάτι. Είναι και ευαίσθητοι όμως. Μπορεί να σου εμπιστευτεί το αδύνατο σημείο του αλλά θα φρικάρει αν αρχίσεις να απαριθμείς τα δικά σου.

Ο Κριός μπορεί να είναι λίγο εγωιστής στο κρεβάτι. Αλλά σε καμία περίπτωση βαρετός αφού η φαντασία του χτυπάει κόκκινο. Πιστεύει ότι είναι ευαίσθητος αλλά δεν είναι απαραίτητα- εκτός αν η Αφροδίτη του είναι στον Ταύρο, τον Καρκίνο ή τους Ιχθείς. Αν είναι στον Υδροχόο ή τον Κριό, τα μάτια σου δεκατέσσερα! Μπορεί να σε ξελογιάσει μέχρι την άκρη του κόσμου και την ίδια στιγμή να απέχει. Πάνω που θα πιστέψεις ότι τον έμαθες, θα αλλάξει μπροστά στα μάτια σου.

Συναστρίες με Κριό

Το μεγάλο μυστικό: Για να σου παραμείνει πιστός ένας Κριός, μείνε μακριά απ΄ όσους έχουν Αφροδίτη στον Κριό, τον Τοξότη ή ακόμα και τον Υδροχόο. Είναι μονίμως ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, και όχι απαραίτητα μαζί σου. Αν είσαι ζώδιο της Γης, βρες έναν Κριό με πολύ Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) στον χάρτη του και θα σε ακολουθήσει με κλειστά μάτια. Αν είσαι του Νερού, θα τα πας μια χαρά με τον Κριό που έχει πολύ Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης). Και αν ψάχνεις για τον Κριό που ζει για την αγάπη, βρες έναν με Αφροδίτη στον Καρκίνο ή τους Ιχθείς.

Επειδή οι Κριοί είναι ζώδια της Φωτιάς, έλκονται συχνά από ζώδια της ίδιας ομάδα (Λέοντες, Τοξότες). Γενικά πάντως, η σχέση Κριού με ζώδιο της Φωτιάς καταλήγει σε αποκαίδια μετά από έκρηξη (εκτός αν υπάρχουν άλλα στοιχεία στον χάρτη που αποτρέπουν την καταστροφή).

Οι Κριοί ταιριάζουν περισσότερο με Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ή με άλλα ζώδια της φωτιάς όπως Λέοντες και Τοξότες. Μερικές φορές ένα ζώδιο της Γης βοηθάει να γειωθεί όλη αυτή του η ενέργεια. Ή, αν έχεις την Σελήνη ή την Αφροδίτη σου στον Κριό, τελικά μπορεί να τα πάτε καλά εσείς οι δυο.

Να θυμάσαι

Μην πιστεύεις επί λέξει όσα σου λέει και θα έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι Κριοί είναι τα «παιδιά» του ζωδιακού και πάντα θέλουν περισσότερα απ’ όσα μπορούν στην πραγματικότητα να έχουν. Και να αλλάζεις τακτικά τους κανόνες αλλιώς θα βαρεθούν.

Ποτέ μην το παρακάνεις σε ζήλια και έλεγχο με έναν Κριό, άντρα ή γυναίκα. Τους είναι απαραίτητο να νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν. Αν τους πιέσεις, θα το σκάσουν με τον πρώτο τυχόντα μόνο για να αποδείξουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

Όταν ένας Κριός αποτραβηχτεί άστον στην ησυχία του. Αν τον κυνηγήσεις, θα τρέξει γρηγορότερα μακριά σου. Όταν είναι έτοιμος θα επιστρέψει. Θέλει να του αποδείξεις ότι είσαι όσο ανεξάρτητος χρειάζεται για να είσαι μαζί του. Δείξε δύναμη και καμία αδυναμία.

Πρόσεχε! Η ερωτική περιπέτεια με ένα Κριό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσεις εύκολα. Γυναίκες και άντρες, είναι γεμάτοι πάθος και φωτιά. Δεν τους είναι τίποτα να σε κάνουν δικό τους έτσι, ορμητικά, αυθόρμητα και στα ξαφνικά, ούτε θα μπουν στον κόπο να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Αλλά το ίδιο θα κάνουν και με τον επόμενο στόχο που θα περάσει μπροστά από τα μάτια τους.

Ερωτευμένος ΔΙΔΥΜΟΣ

Το κακό με τον Δίδυμο είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει. Πάνω που νομίζει ότι το βρήκε, αλλάζει γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του χρειάζεται να προσπαθήσει για να το αποκτήσει. Επίσης χρειάζεται κάποιον που τον κάνει να γελάει, αλλά όχι με τα χάλια του. Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα εύθικτοι με τα αστεία σε βάρος τους.

Ερωτεύονται καταρχήν με το μυαλό. Ακόμα κι αν όλα ξεκινήσουν από μια ασυγκράτητη σεξουαλική έλξη, τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία. Συχνά, ένας Δίδυμος ψάχνεται πρώτα σε φιλικό επίπεδο με το άλλο φύλο και αφού εξασφαλίσει ψυχική και πνευματική επαφή, εξελίσσει την φιλία σε μια βαθιά ερωτική σχέση. Αν είναι έτοιμοι για κάτι «σοβαρό» βέβαια. Διαφορετικά, μπορούν να αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους ή και να τους έχουν παράλληλα, με ευχέρεια που κανένα άλλο ζώδιο δεν διαθέτει. Αν όμως, τους συμβεί να δώσουν κάπου την καρδιά τους, την δίνουν ολόκληρη.

Το σκεπτικό τους είναι «θέλω να τα δοκιμάσω όλα από μία». Σαν τα παιδιά που χώνουν το δάχτυλο στο βαζάκι με την μαρμελάδα. Σίγουρα υπάρχουν μερικοί Δίδυμοι που δεν θα πέσουν στο κρεβάτι με όποιον να’ ναι, αλλά οι περισσότεροι θα τα κάνουν όλα με αυτόν που βρίσκεται μπροστά τους εκείνη την στιγμή.

Επίσης, είναι η ψυχή της παρέας. Τους αρέσει να διασκεδάζουν τους άλλους, να τους κάνουν να γελάνε. Κανείς δεν μπορεί να πει ανέκδοτο τόσο παραστατικά όσο ένας Δίδυμος. Χρησιμοποιεί τα μάτια και το σώμα του με τρόπο που ζωντανεύει την στιγμή μπροστά σου. Και το κάνει με την ίδια επιτυχία, είτε είναι η πρώτη, είτε η εκατοστή πρώτη φορά που το διηγείται. Έχει βάλει κι αυτός βέβαια το χεράκι του για να βγει τόσο σπαρταριστή η ιστορία. Υπερβάλλει από συνήθεια, ακόμα κι αν δεν το θέλει.

Οι Δίδυμοι όμως, δίνουν και πολύ σωστές, ωριμότατες συμβουλές, που εύχονται να μπορούσαν να εφαρμόσουν και οι ίδιοι αλλά τους είναι αδύνατο. Γι αυτό μοιάζουν κάπως χαμένοι. Και επειδή αλλάζουν πολύ εύκολα γνώμη, τους είναι δύσκολο να φτάσουν στην ρίζα του προβλήματος. Αν εξαιρέσουμε όλα αυτά, οι Δίδυμοι αγαπάνε χωρίς περιτροπές. Είναι πολύ καλοί στην διπλωματία όταν χρειάζεται, αλλά όχι όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς.

Επιχείρηση Γοητεία

Ο Δίδυμος είναι ο μεγαλύτερος φλερτάκιας του ζωδιακού. Αποδέξου το ή ξέχνα τον. Θα φλερτάρει μπροστά στα μάτια σου και με γοητεία που κανένας άλλος δεν διαθέτει (εκτός από τον Ζυγό ίσως), αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Γιατί σου είναι πιστός, αν έχεις κερδίσει την καρδιά του προηγουμένως. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εύκολο.

Ο Δίδυμος θα βάλει στόχο το πιο σέξι, cool άτομο στον χώρο. Μπορεί και να ζαλιστείς αν τον παρακολουθήσεις πως «δουλεύει». Δημιουργεί ο ίδιος κάτι σέξι στην ατμόσφαιρα. Του αρέσει να έχει πλήθος θαυμαστών γύρω του αλλά είναι δύσκολο να του κρατήσεις την προσοχή. Γι αυτό, ένας από τους ελάχιστους τρόπους να τον κάνεις να σε ξεχωρίσει, είναι να αρχίσεις μια υπέροχη συζήτηση και εντελώς ξαφνικά να ζητήσεις συγνώμη και να απομακρυνθείς. Σε λίγο θα αρχίσει να σε ψάχνει.

Επίσης, αν έχεις μια καλή δουλειά ή γενικά μπίζνες στο μυαλό σου, άρχισε την παρουσίαση, Θα τον εντυπωσιάσεις απείρως και το έχει ανάγκη. Θέλει να ξέρει ότι έχεις φιλοδοξίες για να σε σέβεται, ότι είσαι σημαντική-ός για κάποιο λόγο. Ο Δίδυμος δεν κάθεται στα αυγά του. Είναι μέσα σε όλα, μιλάει με πολλούς και θέλει να υπερηφανεύεται σε όλους για το άτομο που έχει δίπλα του.

Γνωρίζει επίσης, ότι λίγο σαρκαστικό χιούμορ μπορεί να διορθώσει τα πάντα. Κάνε έναν Δίδυμο να γελάσει και θα σε θεωρήσει έξυπνη-ο.

Ποτέ μην του φέρεις αντίρρηση μπροστά σε φίλους. Θα προσβληθεί τόσο, που το επόμενο λεπτό θα ψάξει αλλού για συνοδό (κάποια-ον που θα του είναι «πιστή-ός», όχι όπως εσύ που μόλις τον πρόδωσες). Μπορεί να μην το καταλάβεις από την αρχή, αλλά η ανασφάλειά του αγγίζει την παράνοια. Δεν είναι ανάγκη να δείξεις τυφλή υπακοή κατευθείαν, απλώς να συμφωνείς μαζί του μπροστά σε κόσμο που θεωρεί σημαντικό.

Η αλήθεια είναι πως ο Δίδυμος χρειάζεται λίγο δράμα για να σιγουρευτεί ότι ενδιαφέρεσαι, αλλά δεν μπορεί να μείνει μόνος για πολύ. Μπορεί να φεύγει ξημερώματα απ’ το γραφείο αλλά, όσο κι αν σε ξεγελάει, η δουλειά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή του. Η αγάπη είναι. Στην πραγματικότητα, ο Δίδυμος θα αράξει με τον άνθρωπο που θεωρεί ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί. Αν είσαι εσύ, θα σου είναι πάντα πιστός-ή.

Συναστρίες με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι τόσο κοινωνικοί που φαινομενικά, μπορούν να τα πάνε καλά με οποιονδήποτε. Νιώθουν περισσότερο στα νερά τους με τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού και ιδιαίτερα τους Υδροχόους γιατί το μυαλό τους δουλεύει στις ίδιες σπιντάτες στροφές. Το μόνο πρόβλημα με τους Ζυγούς είναι ότι σιχαίνονται τις αντιπαραθέσεις, κάτι που συνηθίζουν οι Δίδυμοι. Καλά μπορούν να τα πάνε και με το απέναντί τους (πολικό) ζώδιο, τους Τοξότες, με τους οποίους μοιράζονται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά.

Όταν το αποφασίσει, ο Δίδυμος μπορεί να νοικοκυρευτεί με ένα ζώδιο της Γης. Η κριτική του Παρθένου μπορεί να του πέσει λίγο βαριά αλλά ένας Ταύρος με τον δυναμικό αισθησιασμό μπορεί να είναι τελικά το γιατρικό. Το πρόβλημα με τους περισσότερους Αιγόκερους είναι ότι δύσκολα θα ανεχτούν τα επιπόλαια αστεία του ή το πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζει πολιτικές θεωρίες που κρύβουν τόσο μεγάλες αλήθειες (για τους Αιγόκερους).

Τα ζώδια του Νερού παραμερίζονται εύκολα από τον γεμάτο ένταση Δίδυμο εκτός κι αν έχουν αρκετή Γη ή Αέρα στον χάρτη τους. Με έναν Σκορπιό, ο Δίδυμος θα περάσει φανταστικά στο κρεβάτι, αλλά θα το πληρώσει όταν θα θελήσει να πάει λίγο με τους φίλους του να παίξει.

Με ένα Λιοντάρι ο Δίδυμος είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσει. Βασικά, θα γελάσουνε πολύ και οι δύο, αν βέβαια ο Λέων ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Δίδυμος δεν φιλάει το χώμα που πατάει. Αν το καταφέρει αυτό μπορεί και να τα καταφέρουνε για πάντα.

Θυμήσου:

Όταν τελειώσει με έναν Δίδυμο, τελείωσε. Μην κάνεις ποτέ «διάλειμμα» μαζί του, δεν πρόκειται να ξαναδεί την σχέση σας με το ίδιο μάτι. Ο Δίδυμος έχει αυτή την μοναδική δύναμη να το κόβει μία και καλή και να μην επιστρέφει ποτέ εκεί που πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα πια.

Στον έρωτα, ο Δίδυμος φροντίζει να αφήνει πάντα δυο τρεις -πόρτες ανοιχτές να τον περιμένουν. Προτού αρχίσεις να βολεύεσαι στον καναπέ του, σιγουρέψου ότι είστε πραγματικά οι δυο σας σ’ αυτή την σχέση. Καλύτερα μην βολευτείς στον καναπέ πάντως, γιατί η βαρεμάρα τον σκοτώνει. Θέλει να σε κυνηγήσει πριν του παραδοθείς, αλλιώς τι να σε κάνει;

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να κάνεις ένα Δίδυμο να ζηλέψει και να τον κάνεις τρελό από την ζήλια του. Αν παίξει ένα εντελώς αθώο φλερτάκι με τον μπάρμαν –αλλά ο Δίδυμος σου σε εμπιστεύεται ακόμα- είναι όλα εντάξει. Αν όμως σε δει να φιλιέσαι με τον μπάρμαν, κρύψου. Κανείς δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί στις κρίσεις μανιοεκδικητικότητας. Μπορεί ως λέξη να μην υφίσταται, αλλά το θέαμα δεν θα σου αρέσει σίγουρα.