ΚΡΙΟΣ - ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ - ΚΡΙΟΣ

20/04/2018

Οι εκρήξεις οργής είναι αναπόφευκτες

Στην ερωτική συνύπαρξη δύο Κριών οι εκρήξεις οργής είναι αναπόφευκτες. Τα δύο αυτά ζώδια βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό και καλούνται σαν ζευγάρι να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις. Η σχέση αυτή είναι σαν να κοιτάζεται κάποιος από τους δύο στον καθρέφτη. Ο Κριός αντιλαμβάνεται την ανάγκη του συντρόφου του για ανεξαρτησία επειδή νοιώθει και αυτός την ίδια ανάγκη. Υπάρχουν στιγμές ωστόσο που μπορεί να γίνουν κτητικοί και να στρέψουν ο ένας τα βέλη κατά του άλλου. Πρέπει να πάψουν να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε τέτοιο βαθμό. Αν το κατορθώσουν η σχέση τους θα είναι ισχυρή.

Το ερωτικό ταίριασμα μεταξύ δύο Κριών αποτελεί πάντρεμα δυο ισχυρών πνευματικών υποστάσεων. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια σίγουρη και γεμάτη ενθουσιασμό σχέση. Και στους δύο αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα – επιδίδονται συχνά σε επικίνδυνα σπορ ή σε λοιπές έντονες δραστηριότητες. Η επίλυση των αναπόφευκτων προβλημάτων μιας οικείας σχέσης μπορεί να είναι δύσκολη εξαιτίας της συνεχούς σύγκρουσης των ατομικών τους υποστάσεων.

Πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται. Εφόσον και οι δύο επιθυμούν να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο πρέπει να κάνουν συνειδητή προσπάθεια να πάψουν να είναι ατομιστές. Οι Κριοί είναι από τη φύση τους γενναιόδωροι, έτσι στη σχέση τους δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν ο ένας τα χατίρια του άλλου. Οι Κριοί είναι πολύ ειλικρινείς με τα συναισθήματα τους, ξεκάθαροι και στη σχέση τους δεν θα έρθουν ποτέ αντιμέτωποι με προβλήματα απάτης ή υποκρισίας. Οι Κριοί γίνονται οξύθυμοι και βιάζονται πάντα να βγάζουν συμπεράσματα!

Ο πλανήτης Άρης κυβερνά τον Κριό. Ο Άρης ήταν ο θεός του πολέμου και όπως δύο στρατιώτες στη μάχη έτσι και δύο Κριοί μπορούν είτε να παλέψουν από κοινού ενάντια σε κάποιον είτε ο ένας ενάντια στον άλλον – το σίγουρο πάντως είναι πως θα παλέψουν. Ο Άρης εκπροσωπεί το πάθος και οι Κριοί περνούν συναρπαστικά με τον ερωτικό σύντροφο τους. Αυτή η ενέργεια βέβαια φτάνει στο αποκορύφωμα της μόνο με έναν συνδυασμό Κριού με Κριό. Παρόλο που οι διαφωνίες δεν μπορούν να λείψουν από αυτόν τον συνδυασμό τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα- πρώτα από όλα ο Κριός είναι αρκετά πολυάσχολος για να κρατήσει μούτρα, ενώ βρίσκει τη συμφιλίωση πολύ πιο διασκεδαστική.

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς. Είναι σπάνιο για έναν σύντροφο να βαρεθεί, ενώ ο άλλος θα θέλει να συνεχίσει. Δυο Κριοί τα δίνουν όλα μέχρι να εξαντληθούν. Οι Κριοί βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη για το ποιος θα επιβληθεί έναντι του άλλου. Σε κανέναν δεν αρέσει να καταθέτει τα όπλα και κατά συνέπεια ο συμβιβασμός επιβάλλεται. Αν κατορθώσουν να ελέγξουν το «Εγώ» τους η σχέση θα κυλήσει ομαλά.
Ο Κριός είναι Παρορμητικό ζώδιο. Σε αυτόν τον συνδυασμό και οι δύο σύντροφοι ειδικεύονται στα ξεκινήματα. Όταν εντοπίζουν τον στόχο τους τον κυνηγούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένας Κριός δεν σπαταλά ποτέ τον χρόνο του στο να «ψηλαφίσει» τον σύντροφό του πριν κάνει σχέση μαζί του.

Το ατού αυτής της σχέσης; Ο συναρπαστικός αυθορμητισμός τους που διατηρεί τα πάντα καινούργια, χαρακτηριστικό σπάνιο σε άλλα ζώδια. Δύο Κριοί μαζί δεν θα βαρεθούν ποτέ! Η αμοιβαία ενέργεια και η ικανότητα τους για συμφιλίωση μετά από διαφωνίες καθιστά τη σχέση τους απόλυτα συμβατή και γεμάτη πάθος.

Ερωτευμένος ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός θέλει να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο. Μπήγει το μαχαίρι κατευθείαν στο κόκαλο και οι άλλοι τον σέβονται ακόμα κι αν πιστεύουν ότι είναι αυταρχικός και δυνάστης. Θα αποφασίσει πως θέλει να γίνει, και θα είναι σίγουρα το «τέλειο» σχέδιο, χωρίς το πραγματικό ψεγάδι στα δικά του μάτια. Αν του αρέσεις, θα ακούσει τις αντιρρήσεις σου και ίσως ακόμα και να κάνει ένα βηματάκι προς τα πίσω. Διαφορετικά, το νου σου! Δεν υπάρχει πιο επιδέξιος σε λογομαχίες και σκοπεύει μόνο να κερδίσει. Ακόμα κι αν έχει άδικο.

Η γυναίκα Κριός από την άλλη, διαθέτει περισσότερη χάρη και φινέτσα. Δείχνει πολύ λιγότερο επιθετική από τον άντρα Κριό, παρόλο που ο τρόπος που σκέφτεται είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Εκεί που αυτός γκαζώνει, εκείνη θα κάνει πίσω και θα περιμένει τους άλλους να πάνε σ’ αυτήν- και πηγαίνουν πάντα.

Στα ερωτικά, οι Κριοί είναι άστατοι και πεισματάρηδες. Αλλά μπορούν να γίνουν απίστευτα τρυφεροί και με τον τρόπο τους παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Η μόνη τους πίκρα είναι ότι αυτός που αγαπάνε δεν είναι αρκετά «καλός»- με την δική τους αντίληψη της έννοιας. Και όταν τους τελειώσει ο έρωτας για κάποιον, είναι για πάντα.

Μην τους τοποθετήσεις ποτέ σε βάθρο και να τους επαινείς μόνο όταν το αξίζουν πραγματικά. Μάθε τους να σε ακούνε αλλά αποδέξου το γεγονός ότι βλέπουν τα πράγματα από την δική τους πλευρά. Μην διανοηθείς να τους κοντρολάρεις γιατί τους έχασες. Δώσε τους ελευθερία αλλά θέσε και τα όρια της.

Επιχείρηση Γοητεία

Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου αν του αρέσεις. Ακόμα καλύτερα, αντιστάσου λίγο στην αρχή και ας τον να προσπαθήσει για να σε κερδίσει. Το παιχνίδι τον ιντριγκάρει τόσο ώστε να θέλει με μεγαλύτερη τρέλα το βραβείο- εσένα δηλαδή. Λένε για τους Κριούς ότι «αυτό που λένε, αυτό κάνουν», αλλά δεν είναι αλήθεια. Μερικές φορές είναι καλύτεροι στο να μιλάνε για κάτι και να σε οδηγούν στην έκσταση με τις λέξεις, από το να τις κάνουν πράξη. Ένας Κριός τα δίνει όλα στις μεγάλες υποσχέσεις παρά στο να αποδείξει ότι εννοεί τα λόγια αγάπης που τόσο εύκολα βγαίνουν απ’ το στόμα του.

Δυστυχώς, έχει την ικανότητα να σε παρασύρει στο κρεβάτι του με τις κατάλληλες λέξεις την πλέον κατάλληλη στιγμή. Το πόσο καλά θα περάσεις εξαρτάται από τον κάθε Κριό ξεχωριστά. Ας πούμε απλά ότι οι Κριοί είναι σίγουροι για τον εαυτό τους –πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους στο κρεβάτι. Είναι και ευαίσθητοι όμως. Μπορεί να σου εμπιστευτεί το αδύνατο σημείο του αλλά θα φρικάρει αν αρχίσεις να απαριθμείς τα δικά σου.

Ο Κριός μπορεί να είναι λίγο εγωιστής στο κρεβάτι. Αλλά σε καμία περίπτωση βαρετός αφού η φαντασία του χτυπάει κόκκινο. Πιστεύει ότι είναι ευαίσθητος αλλά δεν είναι απαραίτητα- εκτός αν η Αφροδίτη του είναι στον Ταύρο, τον Καρκίνο ή τους Ιχθείς. Αν είναι στον Υδροχόο ή τον Κριό, τα μάτια σου δεκατέσσερα! Μπορεί να σε ξελογιάσει μέχρι την άκρη του κόσμου και την ίδια στιγμή να απέχει. Πάνω που θα πιστέψεις ότι τον έμαθες, θα αλλάξει μπροστά στα μάτια σου.

Συναστρίες με Κριό

Το μεγάλο μυστικό: Για να σου παραμείνει πιστός ένας Κριός, μείνε μακριά απ΄ όσους έχουν Αφροδίτη στον Κριό, τον Τοξότη ή ακόμα και τον Υδροχόο. Είναι μονίμως ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, και όχι απαραίτητα μαζί σου. Αν είσαι ζώδιο της Γης, βρες έναν Κριό με πολύ Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) στον χάρτη του και θα σε ακολουθήσει με κλειστά μάτια. Αν είσαι του Νερού, θα τα πας μια χαρά με τον Κριό που έχει πολύ Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης). Και αν ψάχνεις για τον Κριό που ζει για την αγάπη, βρες έναν με Αφροδίτη στον Καρκίνο ή τους Ιχθείς.

Επειδή οι Κριοί είναι ζώδια της Φωτιάς, έλκονται συχνά από ζώδια της ίδιας ομάδα (Λέοντες, Τοξότες). Γενικά πάντως, η σχέση Κριού με ζώδιο της Φωτιάς καταλήγει σε αποκαίδια μετά από έκρηξη (εκτός αν υπάρχουν άλλα στοιχεία στον χάρτη που αποτρέπουν την καταστροφή).
Οι Κριοί ταιριάζουν περισσότερο με Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ή με άλλα ζώδια της φωτιάς όπως Λέοντες και Τοξότες. Μερικές φορές ένα ζώδιο της Γης βοηθάει να γειωθεί όλη αυτή του η ενέργεια. Ή, αν έχεις την Σελήνη ή την Αφροδίτη σου στον Κριό, τελικά μπορεί να τα πάτε καλά εσείς οι δυο.

Να θυμάσαι.

Μην πιστεύεις επί λέξει όσα σου λέει και θα έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι Κριοί είναι τα «παιδιά» του ζωδιακού και πάντα θέλουν περισσότερα απ’ όσα μπορούν στην πραγματικότητα να έχουν. Και να αλλάζεις τακτικά τους κανόνες αλλιώς θα βαρεθούν.
Ποτέ μην το παρακάνεις σε ζήλια και έλεγχο με έναν Κριό, άντρα ή γυναίκα. Τους είναι απαραίτητο να νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν. Αν τους πιέσεις, θα το σκάσουν με τον πρώτο τυχόντα μόνο για να αποδείξουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

Όταν ένας Κριός αποτραβηχτεί άστον στην ησυχία του. Αν τον κυνηγήσεις, θα τρέξει γρηγορότερα μακριά σου. Όταν είναι έτοιμος θα επιστρέψει. Θέλει να του αποδείξεις ότι είσαι όσο ανεξάρτητος χρειάζεται για να είσαι μαζί του. Δείξε δύναμη και καμία αδυναμία.

Πρόσεχε! Η ερωτική περιπέτεια με ένα Κριό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσεις εύκολα. Γυναίκες και άντρες, είναι γεμάτοι πάθος και φωτιά. Δεν τους είναι τίποτα να σε κάνουν δικό τους έτσι, ορμητικά, αυθόρμητα και στα ξαφνικά, ούτε θα μπουν στον κόπο να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Αλλά το ίδιο θα κάνουν και με τον επόμενο στόχο που θα περάσει μπροστά από τα μάτια τους.