Αφροδίτη στον Υδροχόο: Βασίλισσα του Cool ή Bασίλισσα του Πάγου

H Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο χρωματίζεται από την ενέργεια του πλανήτη Ουρανού που κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και του Κρόνου που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ίδιου ζωδίου. O πρώτος την καθιστά φιλελεύθερη, αρκούντως εκκεντρική, με ιδιαίτερα οξυδερκή και νοητική προσέγγιση στο θέμα έρωτας και ανάγκες, μία επιμελώς ατημέλητη διανοούμενη που λατρεύει τις απαιτητικές συζητήσεις και τους ανθρώπους που έχουν να πουν, και να τεκμηριώσουν, κάτι έξω από το συνηθισμένο. Η κληρονομιά του Κρόνου την κάνει πολύ δυσκολότερα προσεγγίσιμη στην ουσία από ότι φαντάζει, αφού κάτω από το φιλικό παρουσιαστικό, κρύβει μία φύση που μετρά και ζυγίζει τα πάντα. Ιδιαίτερα αν κάποιος ή κάτι κεντρίσει το ενδιαφέρον της.

Συγχωρεί εύκολα τους πολλούς και είναι φιλική και εγκάρδια με ότι θεωρεί νοητικά ελέγξιμό ή κοινώς του χεριού της, ωστόσο δεν προχωρά οικειοθελώς σε συναισθηματικούς χειρισμούς. Όταν κανείς διαβεί τη γραμμή που τον χρίζει αληθινά επιθυμητό, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα βάλει ανάμεσα στον εαυτό της και τον συγκεκριμένο άλλο μία δύσβατη και παγωμένη έρημο εξονυχιστικής ανάλυσης και αποδόμησης κάθε παραδοσιακής ιδέας για το σχετίζεσθαι, την οικειότητα, και τον ίδιο τον έρωτα. Θα αποζημιώσει με ακροβατικό σεξ και πολύ καλή παρέα, όσο δεν αισθάνεται ότι απειλείται... Αν η προαναφερθείσα έρημος δεν αποτρέψει τον έρωτα, αλλά η Αφροδίτη στον Υδροχόο αισθάνεται ότι απειλείται με περιορισμό, μπορεί ωραιότατα να αποχωρήσει από τη σκηνή, πάντα προβάλλοντας σαν δικαιολογία κάποιον ευγενή σκοπό και πείθοντας εαυτόν και αλλήλους ότι ισχύει.

Αυτή η Αφροδίτη θέλει χώρο για να εκδιπλωθεί και τελικώς να εκδηλωθεί. Αν αυτός της παραχωρηθεί απλόχερα μαζί με την διαβεβαίωση της φιλίας, ποιοτικής παρέας και κουβέντας, επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και γίνεται ο καλύτερος συνένοχος και φίλος για ότι μπορεί ο άνθρωπός της να θελήσει, εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας. Απόπειρες χειρισμού συναισθηματικής φύσεως θρυμματίζονται άμα τη εμφανίσει, μαζί με το εγώ του ανθρώπου που τα επιχείρησε. Σέβεται υπερβολικά την ειλικρίνεια για να αντέχει ή να χρησιμοποιεί το ψέμα. Δεν ευδοκιμεί σε σχέσεις εξάρτησης και αυτοκόλλητης επικοινωνίας.

Δεν είναι αυστηρά υλίστρια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι οικονομικά επιτυχημένη. Σπανίως τα κίνητρα της όμως θα είναι αυστηρά υλικά. Μπορεί ωστόσο η ευφυής προσέγγισή της κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, τεχνολογίας, ενέργειας και οικο-επιχειρήσεων να της χαρίσει οικονομική άνεση. Θα είναι γενναιόδωρη και φιλάνθρωπη με ότι έχει, όχι ιδιαίτερα καλή στην οικονομική διαχείριση και θα αγαπά το σύγχρονο σε αξεσουάρ, μόδα, στυλ, αντικείμενα.

Συμπορεύεται καλύτερα με ανάλογες προσεγγίσεις στο θέμα ανάγκες και σχέσεις που χαρίζουν κυρίως οι επιδράσεις των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς* σε ένα ωροσκόπιο.

* Ζώδια του αέρα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος και της φωτιάς οι Κριός, Λέων και Τοξότης.