Πανσέληνος 27 Μαρτίου

30/09/2013

στις 7º Ζυγού, στις 11:28

*Επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις

28, 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1, 2 Οκτωβρίου (Ζυγοί)

27, 28 ,29, 30, 31 Δεκεμβρίου (Αιγόκεροι)

26, 27, 28, 29, 30 Μαρτίου (Κριοί)

27, 28, 29, 30, Ιουνίου και 1 (Καρκίνοι)


Είναι μία από τις πιο σημαντικές και έντονες Πανσελήνους της χρονιάς. Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στον Κριό ενισχύοντας το μεταμορφωτικό/επαναστατικό κύμα του τετραγώνου Ουρανού/Πλούτωνα και πιέζοντάς μας για αλλαγές. Η δυναμική αυτής της Πανσελήνου ξεκίνησε με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20 Μαρτίου μετά εντάθηκε με την σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Κριό στις 8º στις 22 Μαρτίου και το τετράγωνο Άρη/ Πλούτωνα στις 11º30’ στις 26 Μαρτίου. Η αναταραχή συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του μήνα αφού Ήλιος, Αφροδίτη και Ουρανός κάνουν σύνοδο στις 28/3 στον Κριό, ενώ ακολουθεί η σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις 31/3. Όλες αυτές οι αστρολογικές όψεις έχουν ένα σκοπό: να επιταχυνθεί η δράση για ελευθερία και μεταρρυθμίσεις. Είναι ώρα να αλλάξουμε μέσα κι έξω.

Μην ξεχνάς ότι οι αλλαγές προετοιμάζονται καιρό, αλλά συμβαίνουν σε μια στιγμή.

Ναι, η Πανσέληνος γίνεται στον Ζυγό. Το ζώδιο της συντροφικότητας, της συνεννόησης, της ισορροπίας, του συμβιβασμού των άκρων σε αντίθεση με Ήλιο/Αφροδίτη/Άρη/Ουρανό στον Κριό. Οι επιλογές σου χρειάζεται να είναι συνειδητές. Είσαι μαζί, ή εναντίον, ή προσπαθείς να βρεις σημεία επαφής με τους άλλους ή τον άλλο συνειδητά.

Αυτή η πανσέληνος δημιουργεί έντονες διαπροσωπικές διαμάχες δοκιμάζοντας σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση σε πολλές περιπτώσεις και παρορμητικότητα στα όρια του αιφνιδιασμού. Να θυμάσαι ότι χρειάζονται πάντα δύο για οτιδήποτε, οπότε μην ανταποκρίνεσαι σε άδικες επιθέσεις ή φρόντισε ώστε η αντίδρασή σου να είναι ψύχραιμη και ουσιαστική. Αυτή η πανσέληνος έχει την ενέργεια ηφαιστείου που εκρήγνυται μετά από καιρό συσσώρευσης λάβας. Η εκρηκτική εκτόνωση ενέργειας μπορεί να βγει μέσω θυμού, οργής, αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων, ρήξεων. Η ζωή σταματάει ξαφνικά με διάφορα γεγονότα, με σκοπό να συνεχίσει σε καινούργιες ράγες. Θυμήσου επίσης ότι οι ενέργειές σου επηρεάζουν τους άλλους. Όλοι συνδεόμαστε με όλους. Οι πράξεις μας έχουν αντίκτυπο παντού.

Ξανά: Μιλάμε για ενέργεια δισεκατομμυρίων βολτ, για μια ανθρωπότητα στα ταβάνια, για ανθρώπους που κυκλοφορούν σα να έχουν πιει δέκα διαδοχικούς εσπρέσο και είναι έτοιμοι να τσακωθούν κάθε δευτερόλεπτο, για χαστούκια που γυρίζονται πίσω με διπλή δύναμη, για εκρήξεις με ασήμαντη αιτία, για την τάση για ξέσπασμα. Για την επιθυμία να σηκώσεις μια πέτρα από κάτω και να την πετάξεις προς όποιον σε ενοχλεί – το διπλανό, τον απέναντι, τον από πάνω, τον καταπιεστή σου, αυτόν που σε ζορίζει, αυτόν που σε εμποδίζει είτε είναι αφεντικό, κράτος, τράπεζα, σύστημα. Ή ακόμα να συγκρουστείς μέσα στην οικογένεια, να αντιπαρατεθείς στον άλλο του ζευγαριού, στον Άλλο, σε όλους. Γιατί βαρέθηκες να υποχωρείς, γιατί κουράστηκες να λες ψέματα, να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, να μην είσαι ο εαυτός σου. Basta!

Μετά το λήθαργο των προηγούμενων μηνών και ιδιαίτερα της περιόδου που οι πλανήτες βρισκόντουσαν στους Ιχθύς, τώρα η υπομονή εξαντλήθηκε, οι αναβολές τέλειωσαν. Θυμήσου ωστόσο ότι η ανάγκη να προχωρήσεις δεν μένει χωρίς αντίσταση, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς απάντηση. Σχέσεις σπάνε, δουλειές χάνονται, έρωτες εμφανίζονται, προοπτικές ανοίγουν.

Για να γίνουν θαύματα δεν αρκεί να τα πιστεύεις, πρέπει να τους ανοίξεις το δρόμο.

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ.