Φυσική Εμφάνιση #2

Ο Καρκίνος είναι γενικά κοντός με κοντά χέρια και πόδια. Εκτός κι αν η Σελήνη είναι στους Διδύμους, τον Τοξότη ή τον Αιγόκερω, πάντα έχει μια ευχάριστη στρογγυλάδα που είναι παρούσα σε όλα τα υδάτινα ζώδια. Δεν μιλάμε για πάχος, αλλά για στρογγυλάδα. Φυσικά, αφού η τροφή και το ποτό είναι μέρος της ευχαρίστησης ενός Καρκίνου, τα περιττά κιλά είναι ένα θέμα κυρίως στην περιοχή του στομαχιού. Οι άντρες του ζωδίου είναι επιρρεπείς στις «μπιροκοιλιές».

Τα χέρια είναι μικρά, όπως και τα πόδια, ενώ υπάρχει ένα πλούσιο στήθος στις γυναίκες, όπως και ένα καλά σχηματισμένο στήθος στους άντρες. Πολλές φορές οι Καρκίνοι δίνουν την εντύπωση παρά πάνω κιλών εξαιτίας της σωματικής έμφασης στο επάνω μέρος του σώματος. Το πρόσωπο είναι μεγάλο και στρογγυλό σαν φεγγάρι και πλατύ στο ύψος των αυτιών, ενώ τα αυτιά είναι μικρά. Τα φρύδια είναι πυκνά και η μύτη μικρή με έντονα ρουθούνια. Τα μάτια δίνουν μια αίσθηση ονειροπόλησης, είναι στρογγυλά και έχουν μια μαλακή, ανυπόμονη έκφραση, και συνήθως είναι πράσινα με πυκνές βλεφαρίδες. 

Συμπαθητικό χαμόγελο και χλωμή επιδερμίδα, που είναι ευαίσθητη στον ήλιο.
Το αισθησιακό στόμα με γεμάτα χείλη είναι ένα σήμα κατατεθέν του Καρκίνου.
Γκριζάρουν νωρίς και συχνά ένα νέο πρόσωπο έχει λευκά μαλλιά. Το περπάτημα είναι βαρύ και πλάγιο σαν το καβούρι.


Ο Λέων θεωρείται το πιο κοντό ζώδιο του ζωδιακού, όμως ξέρουμε πολλούς Λέοντες που είναι ψηλοί. Εάν ο Ήλιος π.χ. βρίσκεται στην πάνω πλευρά του αστρολογικού χάρτη και υπάρχει ωροσκόπος Ζυγός ή Τοξότης, τότε δεν περιμένουμε κάποιον με μικρό ύψος. 

Ο τυπικός Λέοντας έχει μεγάλο σώμα και το μεγαλύτερο κεφάλι του ζωδιακού, έχει χοντρό σκελετό, είναι ευρύστερνος, μυώδης και καλοβαλμένος. Οι γοφοί είναι στενοί, η μέση στενή, οι ώμοι φαρδιοί. Οι Λέοντες έχουν σήμα κατατεθέν τα μαλλιά τους, που μοιάζουν με λιονταρίσια χαίτη, ενώ οι άντρες μπορεί να έχουν λίγα μαλλιά, εξαιρετικά μαλλιά, ή καθόλου – όπως μπορεί να διατηρούν γένια ή εντυπωσιακά μουστάκια. Το χρώμα των μαλλιών σε πολλές περιπτώσεις είναι έντονο.

Οι Λέοντες έχουν ζωντανά, χαμογελαστά, σπινθηροβόλα μάτια που μερικές φορές είναι πράσινα, γατίσια ή φωτεινά. Η φωνή είναι δυνατή, ευχάριστη, χαρούμενη κι έχει κάτι από το βρυχηθμό του λιονταριού, αλλά κάποιες άλλες φορές είναι διαπεραστικές στους άντρες, ενώ οι γυναίκες έχουν χαμηλές, θερμές, βαθιές φωνές. Εάν δεις κάποιον που οι παλάμες του θυμίζουν πατούσες, τότε κοιτάς κάποιο Λέοντα ή με ωροσκόπο Λέοντα. 

Αυτιά μεγάλα με λοβούς κολλημένους σχεδόν στο κεφάλι, κάνοντας δύσκολα τα σκουλαρίκια. Φαρδιά μύτη, έντονο πηγούνι αλλά στρογγυλεμένο, γεμάτα χείλη, με το κάτω χείλος να είναι μεγαλύτερο. Οι Λέοντες έχουν συνήθως μικρές ελιές ή σημάδια εκ γενετής. Έχουν μεγάλα, στρογγυλά μάτια, που μπορείς να δεις το άσπρο γύρω από την ίριδα.


Η Παρθένος είναι το πιο φωτογενές από όλα τα ζώδια και μερικοί από τους ομορφότερους άντρες και μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες έχουν Ήλιους ή Ωροσκόπους Παρθένους: Σοφία Λόρεν, Σον Κόνερι, Κιάνου Ριβς, Λορίν Μπακόλ, Ράκελ Γουέλς, Κάμερον Ντίαζ, Ρίτσαρντ Γκιρ, Μπιγιονσέ, Κόλιν Φερθ είναι μερικοί από τους Παρθένους. Όπως όλα τα μεταβλητά ζώδια, εκτός των Ιχθύων, υπάρχει η τάση στην Παρθένο για επιμήκυνση. Δίνει δηλαδή μεγάλο κεφάλι, λαιμό, χέρια, πόδια, δάκτυλα, γάμπες, ακόμα κι αν δεν είσαι ψηλός/ή.

Εάν ο Ερμής είναι στους Διδύμους, ή στον Τοξότη ή τον Ζυγό, ή βρίσκεται πάνω στο πάνω μέρος του αστρολογικού χάρτη, μπορεί να δίνει και ύψος. Το μέτωπο είναι ψηλό και γεμάτο, τα ζυγωματικά είναι επίσης ψηλά, το πηγούνι είναι αιχμηρό και το πρόσωπο συνήθως λεπτό με μια αετίσια μύτη.

Μερικές φορές τα χαρακτηριστικά είναι μικρά σαν πουλιού και τα μάτια είναι κοντά σε απόσταση. Όταν υπάρχει ωροσκόπος Παρθένος μπορεί το στήθος να είναι επίπεδο και οι γυναίκες έχουν αγορίστικο λουκ ή μοιάζουν με Πίτερ Παν. Τα χείλη είναι λεπτά, με το πάνω χείλος μεγαλύτερο. Τα μαλλιά είναι πυκνά και συχνά κυματιστά, σπαστά. 

Το βήμα είναι γρήγορο και ζωντανό –
μοιάζει με του Διδύμου– το στιλ είναι πάντα εφηβικό, αθλητικό και clean cut και όλα βρίσκονται στη θέση τους, ακόμα και τα μαλλιά όταν φυσάει.