Φυσική Εμφάνιση #3

19/02/2013

Ο Ζυγός, που συνήθως αναφέρεται ως το ζώδιο της ομορφιάς, έχει το λιγότερο μια ευχάριστη εμφάνιση, ακόμα και όταν δεν είναι εντυπωσιακά όμορφος. Υπάρχει μια έμφυτη εκλέπτυνση που δίνει μια ευγενική έκφραση. Το κεφάλι είναι καλοσχηματισμένο και το πρόσωπο είναι οβάλ, με τα χαρακτηριστικά σε συμμετρία. Η μύτη είναι κυρίως μικρή και ίσια και το στόμα είναι σε σχήμα τόξου με μικρότερο το επάνω χείλος.

Ο Ζυγός, που συνήθως αναφέρεται ως το ζώδιο της ομορφιάς, έχει το λιγότερο μια ευχάριστη εμφάνιση, ακόμα και όταν δεν είναι εντυπωσιακά όμορφος. Υπάρχει μια έμφυτη εκλέπτυνση που δίνει μια ευγενική έκφραση. Το κεφάλι είναι καλοσχηματισμένο και το πρόσωπο είναι οβάλ, με τα χαρακτηριστικά σε συμμετρία. Η μύτη είναι κυρίως μικρή και ίσια και το στόμα είναι σε σχήμα τόξου με μικρότερο το επάνω χείλος.

Τα δόντια μπορεί να είναι μαργαριταρένια, ή ελαφρώς εξέχουν, και μερικές φορές καλύπτουν το ένα το άλλο. Είναι συνήθως ψηλός, λεπτός και ευθυτενής, ως νέος, αλλά παίρνει κιλά μεγαλώνοντας. Οι καμπύλες τείνουν να φουσκώσουν με την ηλικία, αλλά επειδή είναι Ζυγοί φαίνονται ευχάριστες. Έχει λακκάκια ή σχισμή στο πηγούνι.

Το δέρμα είναι καθαρό και η επιδερμίδα εξαιρετική. Τα νύχια έχουν όμορφη φόρμα, οι καρποί είναι λεπτοί και η φωνή μελωδική, ενώ οι φωνές –μη εξαιρουμένης της δικής του– όταν υψώνονται τον ενοχλούν. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια στιλ ρακούν είναι συχνά το σήμα κατατεθέν του Ζυγού.

Έχουν καλοσχηματισμένα αυτιά, στρογγυλεμένο σαγόνι και κομψό λαιμό.


Ο Σκορπιός είναι σταθερό ζώδιο και άλλο ένα από τα τετράγωνα, με βαρύ σκελετό και έντονο στέρνο, που πολλές φορές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις από το συμμετρικό του ζώδιο τον Ταύρο. Γενικά ο Σκορπιός είναι ένα από το κοντά ζώδια, εκτός κι αν ο Άρης βρίσκεται στο επάνω μέρος του αστρολογικού χάρτη ή βρίσκεται σε ψηλό ζώδιο.

Συνήθως, ως σύνολο, ένας Σκορπιός φαίνεται βαρύς και στιβαρός και σαν τον Ταύρο έχει ένα χοντρό, κοντό λαιμό. Η μύτη είναι έντονη και τα μάτια είναι διαπεραστικά – το γεμάτο ένταση και επιμονή διαπεραστικό βλέμμα του Σκορπιού είναι το σήμα κατατεθέν του. Το πρόσωπο είναι τετράγωνο με μεγάλο πλάτος κάτω από το ύψος των ματιών και ένα βαρύ τετράγωνο σαγόνι.

Τα αυτιά είναι μικρά και κοντά στο κεφάλι και τα χείλη γεμάτα και μεγάλα, δημιουργώντας ένα αισθησιακό στόμα που χαμηλώνει στις άκρες του. Τα δόντια είναι μεγάλα και κυρίως τα μπροστινά. Τα πόδια μπορεί να είναι στρογγυλεμένα, με τους γοφούς να κουνιούνται όταν περπατάει – ουσιαστικά μπαίνει σε ένα δωμάτιο με τη λεκάνη πρώτα.

Τα μαλλιά ξεκινούν από χαμηλά του μετώπου και υπάρχει έντονη σωματική τριχοφυΐα, ενώ έχουν οπίσθια που προεξέχουν.


Ο Τοξότης, όταν είναι ωροσκόπος, ο κυβερνήτης του Δίας φαίνεται να σημαίνει περισσότερα από άλλους κυβερνήτες ωροσκόπων στον ορισμό της εμφάνισης. Αυτό σημαίνει ότι οι Τοξότες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Συχνά είναι ψηλοί και λεπτοί και παίρνουν ύψος από μικρή ηλικία, ενώ τείνουν να γέρνουν όταν μεγαλώνουν. Εάν δεν ξεπεράσουν αυτή τη συνήθεια γρήγορα αρχίζουν να καμπουριάζουν με δυσάρεστα αποτελέσματα. Κι εδώ έχουμε επιμήκυνση, όπως με την Παρθένο, αλλά στον Τοξότη αυτή η επιμήκυνση δεν λεπταίνει αλλά δημιουργεί όγκο. Τα πόδια, τα χέρια και οι γάμπες είναι περισσότερο οστεώδη. Με ωροσκόπο Τοξότη οι μηροί είναι λεπτοί.

Εάν ο Δίας είναι στον Ταύρο, στον Σκορπιό, στον Λέοντα, ή στους Ιχθύς, ή κάτω από στο κάτω μέρος του χάρτη, τότε πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα βάρους και μπορεί να είναι κοντύτερος από την περιγραφή της αρχής.

Είναι εύκολο να προσέξεις κάποιον Τοξότη επειδή τα δάχτυλα των ποδιών στρέφονται προς τα μέσα όταν κάθεται και τα φρύδια και οι βλεφαρίδες είναι πιο σκούρες από το χρώμα των μαλλιών. Οι γοφοί είναι έντονοι και υπάρχει απόσταση των ποδιών στο ύψος των γοφών.

Το πρόσωπο είναι οβάλ με μεγάλη απόσταση ανάμεσα στη μύτη και το πηγούνι, που συνήθως προεξέχει. Η μύτη έντονη και τα μάτια γαλάζια, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σε επιφυλακή και οξυδερκή. Τα αυτιά είναι μακριά από το κεφάλι με τις άκρες τους προς τα πάνω – θυμηθείτε τον Κλαρκ Γκέιμπλ με ωροσκόπο Τοξότη. Τα μπροστινά δόντια είναι έντονα και τα μαλλιά κυματιστά και άφθονα, όμως στους άντρες αδυνατίζουν πολύ γρήγορα. Οι γυναίκες με ωροσκόπο Τοξότη μπορεί να έχουν κόκκινα μαλλιά φυσικά ή με μια βοήθεια από τον κομμωτή τους.