Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΙΧΘΥΕΣ

25/03/2012

Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στο τελευταίο δεκαήμερο των Ιχθύων (24/3 - 4/4) και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσεις δυσφορία για όσα θα καθυστερούν και θα αναβάλλονται και αναγκασμένος να ασχοληθείς με προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα και σχέσεις. Μερικές στιγμές θα αισθανθείς να τσουρουφλίζεσαι από καθημερινά πρακτικά προβλήματα και αναποδιές, με τον ίδιο τρόπο που καίγεσαι όταν το λάδι πετιέται από τα αυγά που σπας στο τηγάνι.

 

Οι επιρρεπείς στις καταχρήσεις Ιχθείς θα αυξήσουν την κατανάλωση αλκοόλ (Μην Οδηγείς Όταν Πίνεις), άλλοι θα βρουν διέξοδο στην απάθεια και την απόδραση από την καθημερινότητα  (είτε κυριολεκτική είτε μέσω μαραθώνιων ντιβιντοδρομιών). Οι συνειδητοί Ιχθείς θα αποφύγουν κάθε κατάχρηση, θα κάνουν ό,τι έχουν να κάνουν στην καθημερινότητά τους, θα επιλύσουν τις εκκρεμότητες, θα υποχωρήσουν ενστικτωδώς σε επικείμενες συγκρούσεις και θα περιμένουν με μια σιωπηλή σύγχυση να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

 

Ακόμα όμως κι αυτοί οι χαριτωμένοι Ιχθείς δεν θα είναι οι άψογοι επαγγελματίες που είναι τον υπόλοιπο καιρό. Όλοι οι Ιχθείς θα πρέπει να παραμείνουν ατάραχοι σε ραντεβού που αναβάλλονται και επαγγελματικές συναντήσεις που καταλήγουν στο μηδέν. Το αντίδοτο: Δύο εβδομάδες στα νησιά της Καραϊβικής – καλά, καλά, μη βρίζεις…

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ