Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

20/04/2014

Στριμωγμένος/η ανάμεσα στις συμπαντικές μυλόπετρες και μόνο η λέξη «ενθουσιασμός» δημιουργεί κύματα ανατριχίλας αλλά και απορίας: «Αre you talking to me?». Κι όμως, είναι τη στιγμή που έχεις αφεθεί στο πεπρωμένο, ή που δεν περιμένεις τίποτα όταν παρουσιάζεται Αυτός ή Αυτή που ερωτεύεσαι. Είναι αυτές τις εποχές που ακόμα και ως ευτυχισμένος παντρεμένος/η (ή δεσμευμένος) συνειδητοποιείς πόσο καιρό έχεις να νιώσεις ικανοποίηση στο γάμο και τη συντροφικότητα. Πού εξατμίστηκε το ενδιαφέρον; Με λίγα λόγια συνειδητοποιείς ότι βαριέσαι τόσο τρελά που είτε κάνεις κάτι για να τονώσεις τη σχέση ή αλληθωρίζεις εκτός.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η μπορείς να αφεθείς στην ερωτική επιθυμία έχοντας κατά νου ότι τίποτα δεν είναι τόσο απλό, ή μάλλον τόσο συγκλονιστικό όσο φαίνεται στην αρχή. Κι αν δεν σε ενδιαφέρει ο έρωτας υπάρχει πάντα η Δημιουργία, κάθε δημιουργική διέξοδος, κάθε επαγγελματική διοχέτευση της ευφυΐας και των φιλοδοξιών σου.

+ Κοινωνικότητα, φίλοι, επαγγελματικές συζητήσεις, όνειρα για το μέλλον.
- Σε εποχή εκλείψεων (15/4, Σελήνης) μην περιμένεις συνεννόηση, χαρούλες και καλή διάθεση. Οι περισσότεροι είναι στριμωγμένοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ