Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΛΕΩΝ

20/04/2014

Ήδη έχεις διαπιστώσει ότι πάντα βρίσκεται κάποιος να σου τονώσει το ηθικό και να σε στηρίξει, όταν βρίσκεσαι στις μαύρες σου, ή και για να σου δώσει μια αφυπνιστική καλαμιά όταν διστάζεις να αρπάξεις την ευκαιρία που περνάει από μπροστά σου. Παρόλα αυτά, αν και εκτιμάς τη συμπαράσταση των άλλων, αυτή τη στιγμή δεν είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις σε κανένα τους το κεφάλι σου σε ασημένιο δίσκο. Από την άλλη πλευρά υπάρχει πολλή δουλειά που απειλεί να σου πάρει το κεφάλι. Όσο για το θυμό που αναλογεί στον καθένα μας εκφράζεται από σένα τόσο έντονα τελευταία που δημιουργεί ρήγματα που δεν κλείνουν εύκολα ούτε ξεχνιούνται εύκολα από τους άλλους, σε αντίθεση με σένα που μετά από λίγο καιρό έχεις ξεχάσει ακόμα και την αιτία του καβγά.

Με την έκλειψη Σελήνη στον Ζυγό (15/4) μπορείς να μιλήσεις από την καρδιά σου και να εξηγήσεις στους άλλους αυτά που εννοείς και επιθυμείς πραγματικά. Ανακοίνωσε λοιπόν τι θέλεις από τη ζωή σου και πάψε να κάνεις focus σε σκέψεις, «ποιος με μισεί/αντιπαθεί τώρα» ή «γιατί με αγνοεί επιδεικτικά αυτός/ή σήμερα». Η σκιά που σε ακολουθεί και ονομάζεται «δεν αξίζω» σε οδηγεί να αποδεικνύεις συνεχώς πόσο καλός είσαι ή ότι είσαι γεννημένος ρομαντικός ήρωας: κούραση.

+ Να βγάλεις τόνους δουλειάς, να είσαι παραγωγικός/ή, να ενδιαφερθείς για το σώμα σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να υπηρετήσεις ένα στόχο σου αγόγγυστα.
- Μην αφήνεις το εγωισμό σου να σε οδηγήσει σε ρήξεις που θα μετανιώσεις σε λίγο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ