Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

20/04/2014

Το χρήμα στη ζωή σου είναι ένα θέμα που καλύτερα να μην πιάσουμε. Αλλά όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να πληρώνεσαι με πενταροδεκάρες μόνο και μόνο για να είσαι στο παιχνίδι ή επειδή σου αρέσει η δουλειά σου. Τέτοια απλοϊκότητα είναι αξιέπαινη, αλλά δεν σου πληρώνει ούτε το ενοίκιο ούτε το δάνειο ούτε την ασφάλιση. Πώς γίνεται να πιστεύεις ότι το σύμπαν φροντίζει για σένα και ταυτόχρονα ότι είσαι έξυπνος/η επιχειρηματικά; Πώς μπορείς να συνδυάσεις την πίστη σου στο Θαύμα και στη ροή του χρήματος προς τα εσένα; Μάλλον εύκολα, αφού είσαι Τοξότης: μπορείς να χωρίσεις το μυαλό σου στα δύο ώστε να είσαι και πλούσιος και πνευματικός.

Αυτή την εποχή μπορείς να αρκεστείς στο πνευματικός και πνευματώδης, αφού το χρήμα κάνει φτερά. Α, ναι. Μέσα στο συμπαντικό ανεμοστρόβιλο φαίνεται ότι σαν τον Γκαστόνε, το πιο τυχερό παπί στον κόσμο που κατά πάσα πιθανότητα ήταν Τοξότης, αν συμβεί να σκοντάψεις όχι μόνο δεν θα πάθεις τίποτα αλλά πιθανόν να βρεις κι ένα δεκάευρο εκεί δίπλα.

+ Δημιουργώντας ένα καταφύγιο από δικούς σου ανθρώπους μπορείς να περάσεις την μπόρα της έκλειψης Σελήνης (15/4) ανέπαφος/η.
- Καμιά φορά οι φίλοι είναι ανυπόφοροι.

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ