Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

27/04/2014

Το Μεγάλο Τετράγωνο (Πλούτωνας/Ουρανός/Δίας/Άρης) που αφορά κυρίως τους γεννημένους από 2-7/1) επηρεάζει τους βασικούς τομείς της ζωής σου: Την άποψή σου για τον κόσμο/ τη σχέση σου με την οικογένεια/ το στάτους των συντροφικών σου σχέσεων και την επαγγελματική ζωή, δημιουργώντας πιθανόν ανακατατάξεις και αναταράξεις, οπότε τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεσαι ψυχραιμία, μετριοπάθεια και αποφασιστικότητα. Το επαγγελματικό σου στάτους είναι μια καυτή πατάτα που χρειάζεται να (ξανα)πιάσεις και να δεις τι θα κάνεις με αυτήν. Ναι, βεβαίως και μπορεί να τσουρουφλίστηκες (ή να τσουρουφλιστείς) αλλά υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που θα σου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. 

Τώρα, εάν υπάρχουν κάποιες ανισορροπίες –η «ανισορροπία» είναι ένας πολύ κομψός τρόπος για να ονομάσει κανείς τους σεισμούς που σε ταρακουνάνε κάθε τόσο– μέσα στην οικογένεια, στα σχέδιά σου, στην καθημερινότητα της δουλειάς και στις προτεραιότητές σου ή στη σχέση σου με το/τη σύντροφο ή τους συνεργάτες, δεν μπορείς να τις αποφύγεις και χρειάζονται επειγόντως διορθώσεις και αλλαγή πλεύσης που θα σε ικανοποιεί ή περαιτέρω δέσμευση όπου αισθάνεσαι ότι έχεις παρόν και μέλλον.

+ Μην ξεχνάς ότι μπορείς να στηρίξεις τον Άλλο ή να τον/την τιμωρήσεις. Να σε κάψει ή να σε κάνει καινούργιο σαν λουστρίνι.
- Σκέψου πριν αποφασίσεις. Σκέψου σοβαρά.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ