Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΛΕΩΝ

27/04/2014

 Αν και πολλοί θεωρούν, πολύ σωστά, ότι έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις ολομόναχος/η το πιο πηχτό σκοτάδι, εντούτοις δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος/η στο φως. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι ανυπομονούν να σε ανεβάσουν στο βάθρο για να σε λατρέψουν. Εξάλλου πώς περιμένεις να σου φερθούν οι άλλοι βασιλικά, όταν εσύ ο ίδιος υποτιμάς τον εαυτό σου; Η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο (29/4) που συμβολίζει για σένα τη δημόσια εικόνα σου, την κοινωνική αναγνώριση και την επαγγελματική καταξίωση (που αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο κυρίως), κινητοποιεί το επαγγελματικό άγχος και δοκιμάζει την ψυχολογική σου ισορροπία με αντιφατικά γεγονότα και εσωτερικούς φόβους που σε αποσταθεροποιούν.

Με λίγα λόγια: Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο στόχαστρο είτε θετικά, με αναγνώριση της δουλειά σου και εξέλιξη, είτε με συγκρούσεις και αναστάτωση είτε χωρίς άμεσα γεγονότα αλλά με την αίσθηση ότι χρειάζεται να μετακινηθείς για να εξελιχθείς.

+ Κι όμως, μέσα σου ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις πάλι.
- Όσο κι αν η επιθυμία να δραπετεύσεις με καταχρήσεις ή με παθητικότητα είναι δυνατή, θυμήσου ότι δεν είσαι μια γάτα που όταν της πατήσουν την ουρά τρέχει να κρυφτεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ