Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

20/07/2014

Δεν ξέρω αν είσαι τυχερός/ή ή ευλογημένος/η, αλλά είναι σίγουρο ότι κάθε φορά που πέφτεις από ένα ουρανοξύστη με προοπτική να γίνεις χαλκομανία είτε σε σταματάει μια τέντα μερικά μέτρα πριν από το έδαφος είτε βρίσκεται εντελώς αναπάντεχα ένα στρώμα που απορροφάει τους κραδασμούς και σε σώζει. Θυμήσου πόσες φορές έχεις σωθεί από ξαφνικά γυρίσματα της τύχης ή από γεγονότα που θα γονάτιζαν ελέφαντα.

Τώρα δεν είναι εποχή για να βάλεις stop στις επιθυμίες σου ή για να θυσιάσεις τις προσωπικές βαθιές σου ανάγκες προς χάρη συμβιβασμών ή για να μη χαλάσεις την ησυχία των άλλων. Είναι επιτακτική ανάγκη να σεβαστείς αυτό που συμβαίνει μέσα σου, να δώσεις την άνεση στον εαυτό σου να είναι αυτός που θέλει να είναι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους που έχουν συνηθίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπροφοράς σου, αλλά αν δεν αλλάξεις θα μαραζώσεις.

+ Η εσωτερική αλλαγή σημαίνει εξωτερικά και μια αλλαγή σπιτιού, ανανέωσή του ή μετακόμιση: γειτονιάς, τόπου εργασίας ή και χώρας.
- Κάθε μεταβατική περίοδος έχει και φόβους, δεν πειράζει. Προχωράς.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ