Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

27/07/2014

Η διέλευση του Δία στο φιλικό σου Λέοντα δημιουργεί μια σκυταλοδρομία με καλές ευκαιρίες, ευτυχείς συμπτώσεις και αναπάντεχα ανοίγματα εκεί που μέχρι χθες συναντούσες κλειστές πόρτες. Άνοιξε τα μάτια, τέντωσε τα αυτιά, κολύμπα με το κύμα και ευχήσου ουσιαστικά πράγματα γιατί οι προσευχές σου φτάνουν στα αυτιά του Μεγάλου. Με ταλέντο να περνάς από το ρεαλισμό στη φαντασίωση και πολλές φορές να μη βλέπεις τη διαφορά μεταξύ τους μπορεί από τη μια πλευρά να θέλεις να χαθείς σε μια αγκαλιά και από την άλλη να αναρωτιέσαι μέσα στην αγκαλιά αν έπεσες σε παγίδα. Δεν έπεσες. Ή μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν αυτό που ζεις είναι δουλειά ή διασκέδαση. Είναι δουλειά που σε ενθουσιάζει. Μην ελαττώνεις ταχύτητα από εδώ και πέρα.

Τα πράγματα είναι απλά: όσο έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει –αν όχι βρες τον–, ένα όνειρο που πιστεύεις, ένα ευρώ παρά πάνω από όσο χρειάζεσαι –τώρα μπορείς να το έχεις–, ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι –διοργάνωσε ένα ταξίδι στους επόμενους μήνες–, δημιουργικότητα που σε φλογίζει και τον καθρέφτη που σου λέει ότι είσαι ο ωραιότερος, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η.

+ Κάθε πρωτοβουλία που σχετίζεται με εκδόσεις, ταξίδια, σπουδές, μετακινήσεις, ή με οτιδήποτε σε εξελίσσει, χρειάζεται να δρομολογηθεί.
- Η εργασιακή πραγματικότητα σκληραίνει.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ