Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

28/09/2014

Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι για έλλειψη ικανοποίησης στις συντροφικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν μόλις γύρισες από το μήνα του μέλιτος, αφού ο Άρης δυναμιτίζει τη συνύπαρξη με απαιτήσεις από τον άλλο, από πιθανή έλλειψη ενδιαφέροντος, από κόντρες και αντιπαραθέσεις πάνω σε σοβαρά και εντελώς ασήμαντα θέματα. Αυτή την περίοδο οποιαδήποτε σοβαρή διαπροσωπική σου σχέση μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει πεδίο μάχης με δύο Εγώ να προκαλούν το ένα το άλλο. Θυμήσου να μην φτάνεις στα άκρα τις συζητήσεις και να μην αφήνεσαι στην παρόρμηση – η υπομονή είναι μειωμένη, τα νεύρα τεταμένα, οι άλλοι ή εσύ με το ζωνάρι λυμένο για καβγά. SOS:

Υπάρχει πιθανότητα μια σχέση να τελειώνει με τον ήχο μιας πόρτας που κλείνει με θόρυβο ή με ένα άτσαλο πέρασμα στο fb από in relationship σε single. Ταυτόχρονα βεβαίως η Αφροδίτη στην Παρθένο ψιθυρίζει από το υπόγειο της ψυχής σου ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, ότι δεν έχει νόημα να τσακώνεσαι για ασήμαντά πράγματα, ότι η έκρηξη μιας στιγμής δεν μπορεί να βάλει σε κίνδυνο αισθηματα που έχουν αποδείξει την αντοχή τους, ότι όλοι χρειαζόμαστε μια «οικογένεια» κι ας μας τρελαίνει κάποιες φορές.

+ Οι ελεύθεροι μπορούν να απολαύσουν τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις της, οι δεσμευμένοι μπορούν να δημιουργήσουν σχεδόν δίκαια μοιρασιά.
- Πολλά νεύρα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ