Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΙΧΘΥΕΣ

28/09/2014

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις διαπροσωπικές, συντροφικές σου σχέσεις, είναι αφορμή για μερικές επισημάνσεις: Φυσικά και γοητεύεις – δεν θα μπορούσες ωστόσο να είσαι πρωταγωνιστής/στρια σε mainstream χολιγουντιανή κομεντί. Είσαι ο ρομαντικός ήρωας ή η ρομαντική ηρωίδα μιας ανεξάρτητης παραγωγής, με ένα ρόλο δραματικό, αλλόκοτο και παράξενο σε μια ιστορία που διαθέτει ειρωνεία, απίστευτες συμπτώσεις και αδιανόητα αναποδογυρίσματα της τύχης. Όσο κι αν θέλεις να είσαι «κανονικός/ή», όσο κι αν προσπαθείς, ποτέ δεν θα γίνεις. Στην προσπάθειά σου να είσαι στις σχέσεις «όπως όλοι οι άλλοι» ξεχνάς την ανοιχτή, γεμάτη κατανόηση και συμπάθεια φύση σου και γίνεσαι ζηλιάρης/α, κτητικός/ή, απαιτητικός/ή, εξαρτημένος/η.

Κάνεις, δηλαδή, όλα όσα μπορούν να ξενερώσουν κάποιον που σε θέλει. Αντί να δημιουργήσεις, καταστρέφεις τις στιγμές. Άρα, συνειδητοποιώντας μερικές αδυναμίες σου και παρόλες τις επιπλοκές που μπορεί να υπάρχουν ή έχουν υπάρξει στην ερωτική σου ζωή, έχεις την ευκαιρία να δώσεις κάπου την καρδιά σου ή να αναζωογονήσεις την υπάρχουσα ερωτική σου ιστορία.

+ Σχέσεις οποιασδήποτε μορφής και κυρίως συντροφικές.
- Έντονο επαγγελματικά διάστημα – προσοχή στις επιλογές. Μη σηκώνεις το γάντι που πιθανόν σου ρίχνουν με σκοπό να το σηκώσεις και να αρχίσει η αντιπαράθεση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ