Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

28/09/2014

Όταν ενεργοποιείται ο Τοξότης, όπως συμβαίνει τώρα με τον Άρη εκεί, γίνεται θέμα η αγάπη άνευ όρων – άραγε υπάρχει κάτι τέτοιο; Επειδή μάλλον το να αγαπάει κάποιος χωρίς ανταλλάγματα αποτελεί γκρίζα ζώνη, τι θα ’θελες για οικονομικές δοσοληψίες με συνεταίρους ή με οικονομικές υποχρεώσεις και δάνεια που έρχονται για να σε αγχώσουν; Θα μπορούσαμε επίσης να μιλήσουμε για επιθυμία για σεξ ή για δημιουργικότητα, ή για την αγάπη που δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις του άλλου και αποτελεί το μάθημα που χρειάζεται να εμπεδώσεις.

Οι σημαντικές επαγγελματικές σου σχέσεις, όπως και η συντροφική/ερωτική (ακόμα κι αν δεν υπάρχει) πιθανόν να υποφέρουν από στρες που συνοψίζεται στο «Θέλω τα πάντα, παίρνω τίποτα». Δεν είναι αρνητισμός, είναι θυμός με απογοήτευση. Έχεις χτικιάσει με τις σχέσεις. Ακόμα και η απόφαση για γάμο, ή συμβίωση, ή για σοβαρή εξέλιξη της σχέσης έχουν τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες που η χαρά γίνεται φόβος, αν τα καταφέρεις ή αν τελικά πήρες τη σωστή απόφαση. Από τη μια ανάγκη για συναισθηματική επαφή κι από την άλλη οι λογαριασμοί που δεν αφήνουν την πόρτα να ανοίξει.

+ Φόρα για ότιδήποτε δημιουργικό. Κι ακόμα: συναναστροφές, φλερτ, σεξ, καλοπέραση, διασκέδαση, παιδιά, σχέδια για το μέλλον.
- Η οικονομική σου εξάρτηση από σύζυγος, σύντροφο, τράπεζα, συνεταίρο κ.λπ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ