Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

28/09/2014

Άλλη μια φορά: Σε ενδιαφέρει η επαγγελματική ή η οικογενειακή/προσωπική ζωή; Προτιμάς την ασφάλεια του σπιτιού ή μια εξωστρεφή/κοινωνική –ακόμα και πολιτική– ζωή; Μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο ή κάποιο από τα δύο έχει ανεπαισθήτως γίνει νούμερο ένα προτεραιότητά σου; Η ουσία είναι ότι δεν είσαι ευχαριστημένος/η με αυτό που κάνεις, αν δεν έχεις μια σταθερή (οικογενειακή) βάση ως αναφορά. Η φήμη κρατάει λίγο. Τα γούστα και οι τάσεις του κόσμου αλλάζουν συνεχώς. Τα ξέρεις όλα αυτά. Αν νομίζεις ότι η καριέρα μπορεί να γίνει το σπίτι που ονειρεύεσαι δίνοντάς σου τη ζεστασιά που έχεις ανάγκη, γελιέσαι. Το να παίζεις στα χέρια σου Προσωπική Ζωή και Επάγγελμα απαιτεί δεξιοτεχνία ταχυδακτυλουργού. Ο γόρδιος δεσμός στενών σχέσεων και δουλειάς που καλείσαι να ξεμπερδέψεις αυτή την εποχή δεν λύνεται με σπαθί.

Υ.Γ. Μετά την τοποθέτηση του προβλήματος μπορείς να συνεχίσεις την εξοντωτική δουλειά που κάνεις, αποφεύγοντας παγόβουνα ανταγωνισμού, υστερίες ανωτέρων ή πελατών, τρελές απαιτήσεις, deadlines και πίεση πίεση πίεση.

+ Όσο περισσότερο βγαίνεις τόσο περισσότερο σε θυμούνται κι όσο περισσότερο εντυπώνεσαι θετικά τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες, όταν ζητήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις.
- Ό,τι ραγίζει δεν ξανακολλάει.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ