Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

26/10/2014

Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (24/10) που σε ενδιαφέρει άμεσα συμπίπτει σχεδόν με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Άρη στον Αιγόκερω. Η έκλειψη σε τραντάζει και αναμοχλεύει θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, συντροφικές/ ερωτικές/ επαγγελματικές, αλλά η Αφροδίτη και ο Άρης σε φιλικά σου ζώδια σε προσγειώνουν με μία πολύ καλύτερη εποχή. Βρίσκεσαι στα τελευταία χιλιόμετρα του Κρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Δίας περισσότερο απερίσπαστος θα σου ανοίξει και πάλι τα πανιά για νέους προορισμούς, πρόσωπα, γεγονότα.

Μετά από ένα διάστημα που ίδρωναν οι παλάμες σου από αγωνία και έτριζες τα δόντια σου από άγχη, είσαι ελεύθερος/η να σκεφτείς πιο καθαρά και να κοιτάξεις το μέλλον με αισιόδοξο βλέμμα. Καταρχάς συνειδητοποιείς ότι έχεις μέλλον, ευκαιρίες στα επαγγελματικά, δυνατότητες για συνεργασίες, κοινωνική αποδοχή και ευοίωνες συναντήσεις (εργασιακές ή ερωτικές).

+ Εκδόσεις, δίπλωμα οδήγησης, ξένες γλώσσες, μετακινήσεις, επαγγελματικά ραντεβού – σκανάρισμα επαγγελματικών ευκαιριών.
- Προσοχή στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν – κενά αέρος.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ