Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

26/10/2014

Τρεις είναι οι προτεραιότητες αυτού του διαστήματος που αρχίζει με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω (26/10): Xρήμα, Χρήμα και Χρήμα. Δηλαδή η αυτοεκτίμησή σου, η οικονομική σου ασφάλεια και το «δικό μου, δικό σου» στις σχέσεις. Η Αφροδίτη, εντωμεταξύ, στον Σκορπιό σε ξελογιάζει με έρωτες που δεν μπορούν να ευοδωθούν, με την επιθυμία να αποδράς από την καθημερινότητα, με όνειρα θερινής νυκτός, με περασμένες αγάπες που στο πέρασμα του χρόνου έχουν εξαγνιστεί, με τις παλιές καλές εποχές κ.λπ.

Βεβαίως θα πρέπει να ικανοποιήσεις συναισθηματικές σου ανάγκες που είναι μεγαλύτερες από όλων των περιστεριών στο Σύνταγμα που κατεβαίνουν σμήνη για σουσάμι. Όμως όλοι θέλουν κάτι από σένα και κανείς δεν υποχωρεί ούτε πόντο από τις απαιτήσεις του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ή θα κάνεις τη μητέρα Τερέζα προσφέροντας χωρίς ανταπόδοση ή θα ξενυχτάς με σειρές που κατεβάζεις για να ξεχαστείς από τα ζόρια που σου προκαλούν οι άλλοι.

+ Μπορεί η οικονομική σου κατάσταση να βρίσκεται στο κόκκινο, αλλά μπορείς να ανακαλύψεις φλέβες χρυσού χρησιμοποιώντας την έκτη αίσθηση που μυρίζεται το χρήμα όπως ο λύκος τα τρία γουρουνάκια.
- Προσοχή στις εργασιακές ίντριγκες – μακριά.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ