Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΡΙΟΣ

30/11/2014

Όλοι ξέρουμε ότι διανύεις/διένυσες/θα διανύσεις μία κομβική περίοδο της ζωής σου. Όταν διατηρείς την ελπίδα, την πίστη και την αφοσίωση, ξέρεις πού πηγαίνεις κι αυτό σου δίνει δύναμη. Μετά, βλέποντας το τέρμα μακριά, αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις, ότι χρειάζεται να πας στα γόνατα μέχρι εκεί και τα βάζεις με την τύχη σου και τον Θεό. Θυμήσου όμως ότι έχεις περισσότερη δύναμη από ό,τι φαντάζεσαι, αλλά ο μόνος που μπορεί να την ενεργοποιήσει είσαι εσύ. Με ενεργοποιημένο τον Τοξότη αλλά και τον Λέοντα από τον Δία, η αυτοπεποίθηση ξεκολλάει από το ισόγειο ή το μείον ένα και σε σπρώχνει να τα καταφέρεις: έχεις παρόν και μέλλον.

Δημιούργησε τον άθλο που ονειρεύεσαι κυριολεκτικά και συμβολικά ως εργασία, σχέσεις, επιδιώξεις, συνεργασίες, οικονομική σταθερότητα, περιβάλλον, φιλίες. Προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες, λεκτικές κόντρες, αντιπαραθέσεις απόψεων, αιχμηρές κριτικές και συγκρούσεις, προς το παρόν, όταν έρχεσαι σε επαφή με το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η εργασιακή σου πορεία, από την άλλη πλευρά πόση ευγένεια να δείξεις σε ένα καταφανώς μπάζο; Δείξε και προχώρα, είσαι σε περίοδο επέλασης που χρειάζεται βεβαίως να είναι πολιτισμένη.

+ Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη (22/11) μπαίνεις σε μια νέα περίοδο που χρειάζεται εσύ να καθορίσεις σε ποιο τομέα είναι.
-Η ανάσα που παίρνεις να μη γίνει αλαζονεία.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ