Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

01/02/2015

Δεν ξέρω πόσοι Δίδυμοι ασχολούνται με τα κοινά ή την πολιτική, αλλά πολλοί Δίδυμοι βρίσκονται στο κέντρο της δημόσιας σκηνής προσπαθώντας να διακριθούν, να πείσουν, να κάνουν καλή εντύπωση, να επιβιώσουν. Τα καταφέρνουν; Μάλλον ναι, αλλά καθόλου εύκολα. Δεν είναι μια εύκολη εποχή για τους Δίδυμους αφού η επαγγελματική ζωή και η δημόσια παρουσία τους ναι μεν εξαρτώνται από το ταλέντο, την προσπάθεια και τον ιδρώτα του αλλά επίσης χρειάζεται να διαθέτουν και διπλωματικότητα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αντανακλαστικά που τους επιτρέπουν να αποφεύγουν παγίδες, ανταγωνισμούς ή και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η έλευση της Αφροδίτης επίσης στους Ιχθύς (από 27/1) διευκολύνει; Ναι. Γιατί θα σου δώσει την αίσθηση ότι θα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους.

+ Αγωνίσου για την επαγγελματική σου ζωή ή την αναγνώρισή σου.
-Με ανάδρομο τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Υδροχόο πρόσεχε τι λες, πότε και σε ποιους. Έτσι και φύγει μια άστοχη φράση ή ξεφύγει στα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που δεν εννοούσες τότε, γίνεται δημόσια περιουσία και δεν μαζεύεται.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ