Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

01/02/2015

Υπάρχει εργασιακή πίεση. Η καθημερινότητα επίσης δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις – συνεχώς βγαίνουν δουλειές που χρειάζεται να κάνεις, υποχρεώσεις που πρέπει να διαπεραιώσεις, η τηλεόραση χάλασε, το αυτοκίνητο θέλει λάδια, να πάω στον οδοντίατρο, να στηθώ στην ουρά για να πληρώσω λογαριασμούς κ.λπ. Ταυτόχρονα χρειάζεται να δεις, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πώς να κάνεις τη δουλειά σου πιο αποδοτική, πώς να την εκσυγχρονίσεις, πώς να την εξελίξεις.

Επίσης χρειάζεται να προσέξεις τις καθημερινές σου σχέσεις στις οποίες φαίνεται ότι παρουσιάζονται μικροπροβλήματα που όμως σου χαλάνε τη διάθεση. Και μέσα σε όλα με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο πιθανόν να επιστρέφουν άνθρωποι από το παρελθόν για να σου θυμίσουν αυτά που θέλεις να ξεχάσεις ή για να βάλεις μια τελεία σε όσα θέλεις να ξεχάσεις – φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που χαίρεσαι που βλέπεις ή ακούς για κάποιον/α που έχεις να δεις καιρό να δεις. Εντάξει, με την Αφροδίτη επίσης στους Ιχθύς από 27/1 υπάρχουν και λιακάδες στην προσωπική και εργασιακή σου πραγματικότητα.

+ Να λύσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με το σώμα και διατροφή, να εντείνεις τις προσπάθειές σου για δουλειά, αν ψάχνεσαι.
- Ερωτική επιστροφή; No thank u.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ