Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

01/02/2015

Κατευθείαν: φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να συνεχίσουν να υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε οικογένεια, σπίτι και αγαπημένους που βρίσκονται κοντά σου και από σπόντα στην επαγγελματική ζωή. Ο Άρης στους Ιχθύς δημιουργεί παρόρμηση και μπορεί να κάνει τη σπίθα πυρκαγιά σε οικογενειακά προβλήματα, σε διαφορές ή σε θέματα που ήταν κάτω από το χαλί και τώρα έρχονται με φόρα στην επιφάνεια.

Μπορεί επίσης τα θέματα που σε απασχολούν να έχουν να κάνουν με προβλήματα του σπιτιού ως οίκημα, ή με μια δική σου βεβαρημένη διάθεση, ή την αίσθηση ότι κανείς δεν δίνει σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου – να αισθάνεσαι δηλαδή παραγκωνισμένος/η με αποτέλεσμα να είσαι εύθικτος/η και ανήσυχος/η. Όμως η Αφροδίτη από 27/1 μειώνει τις εντάσεις, ή τις ελαττώνει – ναι, το αίμα νερό δεν γίνεται και η οικογένεια ή οι άνθρωποι που αγαπάς αποτελούν το σπίτι και την ασφάλειά σου, άλλο αν κάποιες φορές αισθάνεσαι ότι περπατάς σε κινούμενη άμμο.

+ Να έρθεις κοντά στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, να βρεις επαγγελματικές άκρες, να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου ώστε να γίνουν πιο λειτουργικά.
- Να τιθασεύσεις το αίσθημα της εγκατάλειψης που νιώθεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ