Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01/02/2015

Το μεγάλο θέμα αυτής της περιόδου ονομάζεται οικονομική ασφάλεια. Ή μάλλον ξύνει την οικονομική ανασφάλεια και την αίσθηση ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, θέλεις να ξοδέψεις για να δείξεις σε όλους ότι τα έχεις καταφέρει ή στον εαυτό σου ότι αξίζεις. Ίσως επιθυμείς να υιοθετήσεις καινούριο στιλ, να σε θεωρούν ελκυστικό/ή, να αρέσεις.

Θέλεις, θέλεις, θέλεις περισσότερο, θέλεις όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα αυτό που λαχταράς διακαώς είναι να σε αγαπάνε – για αυτό που είσαι, για τα χαρίσματά σου, για τις δεξιότητές σου, για τα ταλέντα σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και κυρίως να ανταγωνιστείς κανένα – θέλεις απλά να σε εκτιμάνε και να σε θέλουν. Σε θέλουν και σε εκτιμάνε. Όσο για τα επαγγελματικά δες τις δυνατότητες συνεργασίας σοβαρά – καλύτερα δύο από έναν. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, οπότε κράτα αυτή τη στιγμή μικρό καλάθι σε οποιαδήποτε πρόταση, διόρθωσε εάν χρειάζεται κάτι επιδιόρθωση ή επιδέχεται βελτίωση, ξανασκέψου, μην παίρνεις τελικές αποφάσεις τώρα. Απόφυγε να δεσμευτείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

+ Δημιούργησε, ανακάλυψε, πρόσθεσε νέες πηγές εισοδήματος. Όπως μπορείς.
- Η ζωή επιβραδύνεται εκνευριστικά, εμφανίζονται εμπόδια στη μέση του πουθενά και η καθημερινότητα μπορεί να γίνεται εκνευριστική με μικροατυχίες.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ