Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

29/03/2015

Ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που είναι οι Ιχθύες, δραστηριοποιεί την επαγγελματική σου ζωή. Πολλές συζητήσεις, πολλές συναντήσεις, πολλά πρόσωπα. Υποχρεώσεις, ευθύνες, καθήκοντα, εκκρεμότητες, επαφές, σχέδια και φαεινές ιδέες που είναι χρήσιμες και πρωτότυπες και που αναλόγως με τη δουλειά που βρίσκεσαι μπορούν να εκφράσουν και να ενδιαφέρουν και το πλατύ κοινό. Μην υποτιμάς καμία σκέψη που μπορεί να σου δώσει επαγγελματικούς πόντους.

Αν δεν είναι η δουλειά που σε απασχολεί, τότε υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, φίλοι, επισκέψεις, έξοδοι, συναναστροφές, συναντήσεις που δημιουργούν έντονη κινητικότητα. Ή και επαγγελματικό ταξίδι ή προώθηση της δουλειάς σου ή αναζήτηση δουλειάς. Μπορεί να είναι και το σπίτι που σε απορροφάει με αλλαγές, μια μετακόμιση, ένα σούρτα φέρτα ανθρώπων μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια. Είναι εποχή εξωστρέφειας.

+ Η δημόσια σφαίρα είναι ενεργοποιημένη: κοινωνικές επαφές, πρακτική επαγγελματική κινητικότητα, συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να σε στηρίξουν.
-Δεν μπορείς να είσαι υπηρέτης πολλών στόχων – διάλεξε έναν και τρέξε τον.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ