Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

05/04/2015

Με την ενεργοποίηση του Ταύρου από την Αφροδίτη ήδη και του Άρη (από 31/4) αλλά και τη διέλευση κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό ((31/3 - 15/4) είναι πιθανή μια σύγκρουση Κοινωνικότητας και Απομόνωσης. Δηλαδή από τη μια θα πιέζεσαι να βγεις έξω για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αναγκαστικά ραντεβού, πίεση να συναντηθείς με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και από την άλλη η επιθυμία να μη δεις κανένα, να σε αφήσουν ήσυχο, να μην έχεις καμία υποχρέωση.

Από μια άλλη πλευρά μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος/η για πάρτι, αλλά οι προτεραιότητές σου να είναι άλλες: να ξεσκονίσεις παλιά σου σχέδια, να δουλέψεις μόνος/η σου ένα προτζεκτ που έχεις παρατήσει και σε ενδιαφέρει ή που τώρα επιτέλους δρομολογείται, ή να σε απορροφήσει τόσο η δουλειά ή οι σπουδές που να μην έχεις χρόνο να δεις κόσμο. Α ναι. Όσο κι αν σου είναι δυσάρεστο μερικές φορές, χρειάζεται να είσαι μόνος/η για να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου.

+ Να πιάσεις ό,τι είναι μισοτελειωμένο. Να συνεχίσεις ό,τι επιθυμείς κι έχεις παρατήσει. Να φύγεις ένα σαββατοκύριακο. Να θρέψεις την ψυχή σου με οτιδήποτε σε γεμίζει. Να γίνεις εσύ ο βράχος κάποιου.
- Ενοχές, τύψεις, αυτοκαταστροφή, αυτομαστίγωμα, «τι θα γινόταν αν…»

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ