Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

05/04/2015

Έκλειψη Σελήνης στις 14º Ζυγού (4/4): έχεις σκεφτεί κι έχεις ξανασκεφτεί τι θέλεις, με ποιους και πώς. Ναι; Για την ακρίβεια τα τελευταία χρόνια έχεις παρασκεφτεί τις επιδιώξεις, τις προσδοκίες και την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις και είσαι ήδη στο δρόμο ή ξέρεις πού θέλεις να πας. Άρα η έκλειψη αυτή στο ζώδιό σου σε βρίσκει σχετικά έτοιμο/η. Τι χρειάζεται να έχεις κατά νου; Ότι οι επιθυμίες και η ανεξαρτησία είναι ok όταν δεν εμποδίζουν τον άλλο και ότι η οποιαδήποτε είδους εξάρτηση δεν είναι ποτέ υγιής. Ότι γύρω από την έκλειψη μπορεί να είσαι έντονα κυκλοθυμικός/ή, ευερέθιστος/η και με επείγουσες συναισθηματικές ανάγκες που μπορούν να δημιουργήσουν εκρήξεις, διαφωνίες, ή εκνευρισμό, όταν πιθανόν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτές. Φυσικά και μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αλλά, είπαμε, με ρέγουλα, κατανόηση και συζητήσεις και όχι με δράματα και σκηνές.

Στην επαγγελματική σου ζωή επίσης μπορούν να δημιουργηθούν νέα δεδομένα αλλά καλό είναι να αναβάλεις για λίγο αργότερα δυναμικές αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της δουλειάς σου.

+ Η επιθυμία να είσαι με κάποιον γίνεται επιτακτική – οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και ο Άλλος μπορεί να εισβάλλει στη ζωή σου. Προτάσεις για συνεργασία, χρήσιμες επαφές.
- Όταν τα αισθήματά σου βρίσκονται στον αφρό αποσυντονίζεσαι – δείξε αυτοσυγκράτηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ