Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

05/04/2015

Ουφ… αυτό ήταν. Ο Άρης στον Ταύρο (από 31/3) δίνει τέλος σε μια περίεργη δυσφορία που σου έτρωγε την ψυχή, παύει να σαμποτάρει την εργασιακή αλλά και την ψυχοσυναισθηματική σου πραγματικότητα και σου δίνει ξανά τον έλεγχο της ζωής σου – τουλάχιστον μεγαλύτερο από τους προηγούμενους μήνες. Από την μία λοιπόν υπάρχει μαχητικός Άρης που αρέσκεται σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά από την άλλη αυξάνει το δυναμισμό ώστε να διεκδικήσεις επαγγελματικά κυρίως τις εξελίξεις που θέλεις.

Η Αφροδίτη από την άλλη πλευρά ρίχνει γέφυρες εκεί που υπάρχουν διαφορές, συζητάει με λογική και αυτοσυγκράτηση όπου υπάρχουν δύσκολα θέματα, ισορροπεί τις καταστάσεις κάθε φορά που πάνε να ξεφύγουν και αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Έχεις στη φαρέτρα σου δηλαδή ενέργεια, αποφασιστικότητα, φόρα (Άρης) ΚΑΙ διαπραγματευτική ικανότητα, πειθώ και ευγένεια (Αφροδίτη) που μαζί μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες και να σε κάνουν επιθυμητό/ή.

+ Με τον Άρη στο ζώδιό σου ξεκινάει μια σημαντική περίοδος μέσα στη χρονιά που μπορείς να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά ή σε προσωπικό επίπεδο για να προχωρήσεις.
- Οι συναντήσεις στη μέση είναι το ζητούμενο στις σχέσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ