Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

05/04/2015

Με τον Άρη στον Ταύρο (από 31/3) που συμβολίζει Εργασία/ Καθημερινότητα/ Σώμα ίσως αισθανθείς ότι στην προσωπική και εργασιακή σου καθημερινότητα αυτό που έχει σημασία είναι η απρόσκοπτη λειτουργία τους, η παραγωγικότητά σου, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα. Από τη μια πλευρά μπορείς να αφοσιωθείς ψυχή τε και σώμα σε ένα στόχο που τον τρέχεις πρακτικά και να βγάλεις άκρη, από την άλλη μπορεί να βαρυγκωμάς από τη ρουτίνα και τις πρακτικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις.

Είναι μια εποχή που δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιθυμίες και τα θέλω σου αλλά που χρειάζεται να δουλέψεις σαν είλωτας και να βοηθήσεις όποιο χρειαστεί τη βοήθειά σου. Βεβαίως υπάρχει και ο Ερμής στον Κριό (31/3 - 15/4) που λέει ότι πρέπει να ανοιχτείς στο κόσμο δείχνοντας σε όλους ότι έχεις ακόμα τη δύναμη να καταφέρεις οτιδήποτε ονειρεύεσαι, άσχετα αν την ώρα που χαμογελάς για μια φωτογραφία λέγοντας cheese από μέσα σου αισθάνεσαι τζιζ.

+ Γυμναστήριο, δίαιτες, φροντίδα του σώματος, πρακτικές εκκρεμότητες, αναζήτηση δουλειάς, εργασιακή ανανέωση και δουλειά με στόχο.
- Να υπερβάλλεις εργασιακά, να γίνεις ο σάκος του μποξ, να κάνεις το μάρτυρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ