Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

31/12/2014

Άρης στον Ζυγό: Έρις/Πόλεμος/Διαπραγματεύσεις
(από 7/12/1 3- 26/7/14 και ανάδρομος μεταξύ 1/3-20/5)

Με τον Άρη στον Ζυγό ίσως ψάχνεις, αναζητάς ή θέλεις μια δουλειά που να σου ταιριάζει. Ή δεν θέλεις να δουλεύεις καθόλου. Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, όπως κι αν αισθάνεσαι, το σίγουρο είναι ότι θα δουλεύεις υπερεντατικά και υπό συνθήκες πίεσης και κυρίως την εποχή του ανάδρομου, οπότε το μόνο που μπορείς είναι να μαζεύεις μίλια στον τομέα που ονομάζεται «ταυρίσια υπομονή και αυτοσυγκράτηση», μπας και κάποια στιγμή τα εξαργυρώσεις επαγγελματικά με θετική εξέλιξη μετά τον Ιούλιο. Το καθήκον σου είναι να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και να την απλοποιήσεις όσο μπορείς περισσότερο. Ολοκληρώνοντας μια δουλειά που σου φαίνεται βαρετή, ασήμαντη ή κατώτερή, σου χρειάζεται αυτοπειθαρχία, συγκέντρωσή, επιμονή και όλο τον επαγγελματισμό σου. Εάν έχεις εκκρεμότητες με το σώμα σου, γύμνασέ το, αδυνάτισέ το, πρόσεξέ το, διατήρησέ το υγιές και κρατήσου μακριά από κάθε είδους βλαβερούς εθισμούς - από τσιγάρα και καφέδες μέχρι ποτό και λιπαρά. Δώσε τόπο στο θυμό με συναδέλφους, πελάτες, διευθυντές, εργοδότες κ.λπ. Εκσυγχρόνισε τη δουλειά σου, φέρ΄ την στο 2014, βρες μια ώρα να πας στο γυμναστήριο ώστε να ιδρώσεις, κοιμήσου καλά, θρέψου υγιεινά και θυμήσου όλο αυτό διάστημα ότι κανένας δεν θα σου πει μπράβο, καλά τα πας. Οπότε τέλειωσε ό,τι ξεκίνησες και όλα θα πάνε καλά.

Κρόνος - The Old Devil

Αν δεν βρισκόταν ο Κρόνος στον Σκορπιό πιθανόν οι σχέσεις να κυλούσαν ευκολότερα και να μην ήταν μεγάλο Θέμα, δηλαδή μεγάλο Πρόβλημα. Ουσιαστικά αυτή η θέση του Κρόνου δηλώνει για σένα ένα ορόσημο, αφού φτάνει στην κορύφωσή της μια περίοδος 14 χρόνων. Πριν δεκατέσσερα χρόνια ξεκίνησες μια πορεία με επιθυμίες, στόχους και προσδοκίες, που τώρα βρίσκεται στο κομβικό σημείο των Σχέσεων - και μάλιστα των σχέσεων Ένας προς Ένα. Συντροφικότητα, επαγγελματικές συνεργασίες, στενές σχέσεις.

Στον τομέα των συντροφικών σχέσεων ο Κρόνος έρχεται για να ελέγξει και να τεστάρει την αντοχή και τη βιωσιμότητα της υπάρχουσας σχέσης σου, όπως και τη σταθερότητά της, για να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πίσω από κάθε ερωτική ιστορία που αρχίζεις υπό τον Κρόνο υπάρχουν υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και ευθύνες. Η ερώτηση που τίθεται στις ερωτικές σου σχέσεις είναι: πόσο έτοιμος/η είσαι να επεκτείνεις τη ζωή σου χωρώντας σε αυτήν άλλον ένα; Μπορείς να συμμετέχεις ολόψυχα στις σχέσεις σου με τα άλλα ανθρώπινα όντα; Μπορείς να αντέξεις στις πιέσεις και τις απαιτήσεις του Ένα ή της Μίας που σε ενδιαφέρει βάζοντας επιπλέον προσπάθεια στη διατήρηση της σχέσης; Είσαι έτοιμος/η για το «γάμο;». Μήπως η σχέση που έχεις έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της κι έφτασε στο τέλος της; Και επίσης: Επαγγελματικά σταθεροποιείσαι, εξελίσσεσαι ή βαλτώνεις; Αναγνωρίζεσαι ή φεύγεις; Ναι, οι Σχέσεις. Δεν είναι εύκολες όταν υπάρχουν συγκρούσεις ή πίεση να αποδείξεις ότι αξίζουν τον κόπο.
*Ταύρους γεννημένους από 7-21 Μαΐου
+Ωροσκόπους ή άλλους πλανήτες σε αυτό το ζώδια μεταξύ 16ο Σκορπιού - 0ο Τοξότη

 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
-Με τον Δία στον Καρκίνο (26/6/13-16/7/14)

Είναι μια έντονη κατά περιόδους επικοινωνιακή χρονιά, όπου υπάρχει κινητικότητα. Οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, εκδόσεις, σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, σχολεία, μάθηση, σεμινάρια, νέα ξεκινήματα ευνοείται. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς ή συναδέλφους μπαίνουν σε καλύτερη τροχιά, ή αποκτούν καινούργια έμφαση στη ζωή σου. Είναι κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις καινούργια εφόδια, να δεις παλιά προβλήματα από καινούργια οπτική και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με περισσότερο καθαρό μυαλό, βρίσκοντας λύσεις που ποτέ δεν φανταζόσουνα ότι θα λειτουργήσουν. Πρόκειται για μια γεμάτη χρονιά που γνωρίζεις κόσμο, συναντάς ανθρώπους που έχουν να σου κάνουν επαγγελματικές προτάσεις και, αν δεν ταξιδεύεις συχνά, υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση.

-Με τον Δία στον Λέοντα (16/7/14 - 11/8/15)

Είναι ωραίο να γυρνάς σε ένα όμορφο σπίτι που η γυναίκα σου/ή ο άντρας σου είναι στις ομορφιές της/του, τα παιδιά σου γελάνε στα πόδια σου και η γάτα κοιμάται στον καναπέ. Μπορεί να μοιάζει σαν διαφήμιση για στεγαστικό δάνειο, αλλά κάποια εγκεφαλικά κέντρα εκκρίνουν σερετονίνη όταν αισθάνεσαι αυτή τη μορφή ασφάλειας. Η οικογένεια, ή ό,τι θεωρείς οικογένεια, η προσωπική σου ζωή, οι δικοί σου άνθρωποι είναι ο κόσμος σου που με τον Δία στον Λέοντα μοιάζει να αντέχει στις δυσκολίες. Το προσωπικό σου οικοσύστημα είναι ήρεμο, ή εν πάση περιπτώσει σε στηρίζει ώστε να μπορείς να αγωνίζεται πιο άνετα στον έξω κόσμο και την επαγγελματική αρένα. Μπορεί να αγοράσεις σπίτι, να φτιάξεις αυτό που μένεις ή ακόμα και να αλλάξεις όχι μόνο γειτονιά, αλλά και πόλη και χώρα με ούριο άνεμο. Μια γέννηση, ένας γάμος, μια ευτυχισμένη οικογενειακή εξέλιξη ανήκουν στην γκάμα του Δία στον Λέοντα. Με κάποιον τρόπο η ψυχή και η καρδιά σου πάνε στη θέση τους.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ