Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6- 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα, είσαι σε φάση εξωστρέφειας και κοινωνικότητας, συναντάς φίλους, συνεργάτες ή χρήσιμους επαγγελματικά ανθρώπους, υπάρχει κινητικότητα, ταξίδια, μετακινήσεις. Μπορεί να ασχολείσαι με σπουδές, διαβάσματα, πρότζεκτ, συγγραφή, δημόσιες σχέσεις, ξένες γλώσσες, διδασκαλία, σεμινάρια, ή να ετοιμάζεσαι να πάρεις δίπλωμα αυτοκινήτου, να μετακομίσεις, να προσθέσεις μια δεξιότητα στο βιογραφικό σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει την τάση να τονίζει την ευκολία στις σχέσεις σου με τους άλλους. 

Υπό κανονικές συνθήκες είναι αβίαστα ετοιμόλογος/η, επικοινωνιακά άνετος/η, με χιούμορ που κερδίζει τους άλλους, με διάθεση να συνδέεσαι. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που γίνεσαι άμεσα συμπαθής και σε πλησιάζουν. Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη δημιουργείται βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία σου, η σύνδεσή σου με τους άλλους μπαίνει πιθανόν σε φάση σύγχυσης – οι συζητήσεις γίνονται δύσκολες, η μεταδοτικότητα πάσχει, η κατανόηση εξατμίζεται. Δεν είναι καλή εποχή για σοβαρές συζητήσεις, για διαπραγματεύσεις ή για επιδιώξεις που θα σε δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ενώ δεν ανήκεις στους σιωπηλούς τύπους τώρα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο και μάλιστα δυσάρεστα ή να αναφύονται διαφωνίες και παράπονα εκεί που πριν υπήρχε συμφωνία ή τουλάχιστον ανεκτικότητα. Είναι μια εποχή που χρειάζεται να σκεφτείς την καθημερινότητα των σχέσεών σου, να δεις πώς λειτουργείς μέσα στη μέρα και να βάλεις νερό στο κρασί σου χωρίς να επιμένεις στις απόψεις σου που πιθανόν να είναι λάθος ή, το πιθανότερο, να λες το σωστό πράγμα τη λάθος στιγμή.

ΔΙΑΣ στον Λέοντα 
(16/7/14 - 11/8/15)

Η επικοινωνία ούτως ή άλλως είναι το μεγάλο σου ατού. Με την επικοινωνία συνδέεσαι, δημιουργείς δεσμούς και σχέσεις. Ο Δίας σε διευκολύνει ακόμα πάρα πάνω. Καλοπροαίρετοι άνθρωποι έρχονται ως φίλοι για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου, να σιγοντάρουν την ευφυΐα, τα ταλέντα και το χιούμορ σου. Πιθανόν να σου γίνουν μία δύο επαγγελματικές προτάσεις που είναι πολύ ενδιαφέρουσες και σε ανοίγουν στο μέλλον. 

Έχε κατά νου επίσης ότι ο κόσμος σου μεγαλώνει, δεν σε χωράει πια το σπίτι ή ο τόπος σου και θέλεις να μετακομίσεις ή να μετακινηθείς. Νιώθεις έντονη τη φαγούρα να αλλάξεις περιβάλλον, να μπεις σε καινούργιους κοινωνικούς κύκλους, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να μάθεις καινούργια πράγματα. Σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις, να μάθεις γλώσσες, να ταξιδέψεις, να ανοιχτείς σε νέες προοπτικές.  
Η επικοινωνία σε όλη της την γκάμα ευνοείται, οπότε αν ασχολείσαι επαγγελματικά με ό,τι περιέχει επικοινωνία, γράψιμο, διδασκαλία, μίντια, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις μέχρι τουριστικά επαγγέλματα, τότε αυτή είναι χρονιά αναγνώρισης, επέκτασης και εξελίξεων. Α, ναι. Και μην ξεχνάς, αν είσαι μόνος/η, ότι αυτός/ή που θα σου τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον είναι ή φίλος/η φίλων ή σχετίζεται πιθανόν με το συγγενικό ή αδελφικό σου περιβάλλον ή βρίσκεται κάπου κοντά σου στη γειτονιά ή πιθανόν συχνάζετε στα ίδια στέκια. 

Επίσης, μπορείς να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, να συγχωρέσεις πιο εύκολα τυχόν παρεξηγήσεις ή δυσάρεστες συμπεριφορές, να συζητήσεις και να ακουστείς, να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Το σπουδαιότερο δώρο όμως αυτής της διέλευσης είναι η διεύρυνση της συνειδητότητάς σου και η δυνατότητα να υιοθετήσεις καινούργιο στιλ επικοινωνίας και συμπεριφοράς.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ