Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΙΧΘΥΕΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη  στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)
  
Με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία, το διάστημα που θα βρίσκεται στον Λέοντα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση στο επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι, σου δίνεται η δυνατότητα να είσαι διαλλακτικός/ή, επικοινωνιακός/ή και πειστικός/ή στους ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι άνθρωποι που δουλεύεις μαζί τους είναι πιο συνεργάσιμοι ή διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Με λίγα λόγια η εργασιακή σου ζωή ρέει πολύ καλύτερα, κάποιος σου δίνει τα εύσημα για τις προσπάθειές σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας υπάρχει αναθέρμανση της δουλειάς και άνοιγμα.

Κι εκεί που όλα φαίνονται να λειτουργούν με ευταξία και άνεση ξαφνικά είναι σαν να πέφτεις σε λακκούβα. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη αρχικά την Παρθένο, ευτυχώς για λίγο, μαραίνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δημιουργώντας κενά αέρος κυρίως στη συντροφική σου ζωή κι έπειτα στον Λέοντα η εργασιακή πραγματικότητα θολώνει, η καθημερινότητα γίνεται επιβαρυντική, η υγεία και το σώμα χρειάζονται φροντίδα. Αυτοί με τους οποίους έρχεσαι επαφή καθημερινά παγώνουν, στην εργασία κυριαρχεί νευρικότητα ή αναποτελεσματικότητα, οι πελάτες γίνονται υπερβολικά απαιτητικοί και δύσκαμπτοι, τα πρότζεκτ οποιουδήποτε είδους κινούνται σε αργούς ρυθμούς. Άρα τα μολύβια κάτω: πρόσεχε να μη συμμετέχεις σε ενδοεταιρικές έριδες, δείξε υπομονή στις καθημερινές εκκρεμότητες που πετάγονται στη μέση του πουθενά, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα παράπονα και κράτησε τα δικά σου για μετά – όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία- που θα μπορέσεις να είσαι περισσότερο πειστικός/η. Κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς μέχρι να περάσουν τα σύννεφα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ