Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Ενώ με την Αφροδίτη στον Λέοντα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σου έρθουν κάποια χρήματα από οπουδήποτε ελαφραίνοντάς σε οικονομικά, ή να ξοδέψεις για οτιδήποτε σου αρέσει χωρίς να υπολογίσεις χρήματα, ή απλώς να είσαι εγωιστής/εγωίστρια έτσι για αλλαγή θέλοντας οι άλλοι να σου κάνουν τα χατίρια, όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη στον Λέοντα, στον τομέα δηλαδή που εκπροσωπεί την οικονομική σου ασφάλεια, τα χρήματα, την ιδιοκτησία και τις αξίες σου, τότε φαίνεται ότι το χρήμα γίνεται μαγική εικόνα – υπάρχει κι ύστερα δεν υπάρχει. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός τομέας για σένα αφού η ανασφάλειά σου εντείνεται όταν έχει τάσεις ασανσέρ και μάλιστα προς το υπόγειο.

Αυτή την περίοδο του άγχους και της πιθανής γενικότερης ανησυχίας για τα οικονομικά σου μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις το χρήμα ως μέσον εκβιασμού ή μην ανακατευθείς σε διαπραγματεύσεις, απαιτήσεις, αξιώσεις, συζητήσεις που έχουν το χρήμα ως θέμα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου. 

Βγάλε το χρήμα από την ατζέντα σε οποιαδήποτε σοβαρή σχέση που περιέχει σύντροφο, φίλο, συνεργάτη, συνεταίρο, συγκάτοικο κ.λπ. Έχε υπόψη σου ότι κάτω από το σοβαρό ή περιστασιακό ή ανώδυνο χρηματικό ζήτημα μπορεί να κρύβονται σοβαρότερες δυσαρμονίες, θέματα εξουσίας (ποιος έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση), έλλειψη αυτοεκτίμησης, καταπιεσμένες επιθυμίες και φόβοι. Οπότε καλό είναι, αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, να το συνειδητοποιήσεις και να το αντιμετωπίσεις στη ρίζα του με συζητήσεις μετά την επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης σε ορθή πορεία.  

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ