Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΡΙΟΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη  στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10).  

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι με τον Λέοντα στον ηλιακό σου πέμπτο οίκο αισθάνεσαι στα νερά σου σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Αλλά όχι τόσο καλά στο κεφάλαιο που περιέχει τη «δέσμευση». Σου αρέσουν η ένταση, τα μεγάλα αισθήματα, ο έρωτας που στο τέλος κερδίζει. Πετάς τη σκούφια σου για φλερτ, διασκέδαση, σεξ, καλή ζωή, ξενύχτια, παρέες, χαρά, γέλια, εκδρομές, σπορ, ταξίδια, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα και προσπαθείς να κάνεις κάτι από όλα αυτά, ή και όλα μαζί, που σου προσφέρει αυτή η διέλευση. Ερωτευμένος/η, δημιουργικός/ή, εξωστρεφής, κυνηγός της περιπέτειας, της απόλαυσης, της διασκέδασης και του σεξ, είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον Λέοντα. Και τότε η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και πέφτει πρόσκαιρος πάγος – η απόλαυση γίνεται μετ’ εμποδίων, ο έρωτας αν υπάρχει δείχνει κόπωση, αν τον κυνηγάς γίνεται ανέφικτος. Με λίγα λόγια η ζωή χάνει το χρώμα της. Δεν είσαι πια αυτός/ή που κεραυνοβολεί με τα φώτα του το λαγό ακινητοποιώντας τον, γιατί είσαι εσύ ο λαγός. 

Παρόλες τις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν στις ερωτικές σου σχέσεις, με τα παιδιά ή με τα σχέδια που θέλεις να κάνεις πράξη και που φαίνεται ότι έχουν κάποιες τρύπες που χρειάζεται να κλείσεις, ή δεν είχες υπολογίσει, σου δίνεται η ευκαιρία για ανασύνταξη και αναδιοργάνωση. Στη σχέση μας με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα πολλές φορές ξεχνάμε ότι έχει επιθυμίες και ανάγκες, τις παραβλέπουμε, τις προσπερνάμε. Όπως και το ανάποδο, σταματάμε να συζητάμε τα θέλω και τις επιδιώξεις μας, τις λαχτάρες και τους φόβους μας μέχρι που το ρήγμα μεταξύ μας αρχίζει να βαθαίνει. Ερωτικά χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις τι παίρνεις και τι δίνεις, αν μπορείς όντως να είσαι μαζί με αυτόν/ήν που λες ότι αγαπάς και τις βροχερές μέρες. Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς μη βάλεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να εμφανιστούν την επόμενη φορά πιο έντονα. Δες τις σχέσεις σου με συνεργάτες και επίσης μην ξεχνάς ότι τα παιδιά εξαρτώνται από τους γονείς κι αυτοί είναι που δίνουν τον τόνο. Α, ναι. Κι αν ένα όνειρο ή ένας στόχος σου δεν σου βγαίνουν αντιμετώπισέ τα ρεαλιστικά και προσάρμοσέ τα στην πραγματικότητα. Προσγειώσου και προχώρα.  

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ