Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΛΕΩΝ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη  στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6-19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7-6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Φυσικά και μπορείς να φωταγωγήσεις το μέρος που βρίσκεσαι και να γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά μπορείς να γοητεύσεις και να είσαι το πάρτι ακόμα κι αν αυτό αποτελείται από σένα μόνο κι έναν/μία άλλο/η. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε ευθεία πορεία έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας για ό,τι υποθετικά άσχημο μπορεί να υπάρξει. Η Αφροδίτη είναι ένα μίνι αλεξικέραυνο. Σε ευνοεί στις διαπροσωπικές σχέσεις, εμπλουτίζει την ερωτική σου ζωή, δημιουργεί συνθήκες για προσοδοφόρες συνεργασίες, πιθανόν να φέρνει χρήματα μέσα από μία επαγγελματική πρόταση, ένα δώρο ή μια παροχή.

Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη φρόντισε να μην μπεις σε ένα οικονομικό roller coaster από το οποίο θα ουρλιάζεις «κατεβάστε με, σας λέω, δεν αντέχω τα απότομα σκαμπανεβάσματα…». Φρόντισε δηλαδή να μη διακινδυνεύσεις με κανένα τρόπο την οικονομική σου ασφάλεια. Μην ξεκινήσεις κανενός είδους συνεργασία. Μην αγοράσεις τίποτα σημαντικό και φυσικά μη δανείσεις ούτε να δανειστείς. Ή μήπως υπάρχουν έκτακτα έξοδα που χαλάνε τον προϋπολογισμό και τη διάθεση; Κι αν είσαι σε μία σχέση οι πιθανότητες είναι ότι εκεί που όλα κυλάνε ήρεμα και ανοιχτόκαρδα και θεωρείς ότι τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει, ένας ξαφνικός καβγάς, μια αναπάντεχη σκηνή, μια διαφωνία που παίρνει διαστάσεις ή παράπονα που έρχονται στο φως σού δημιουργούν ερωτηματικά για την αντοχή της σχέσης. Και μια φράση ανεβαίνει αυθόρμητα: Με αγαπάει; Τον/την αγαπάω; Μπορούμε; Θέλουμε; Συνεχίζουμε; Ή είναι μια καλοκαιρινή μπόρα που θα περάσει; 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ