Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Η Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκεται στο πιο ορατό, εξωστρεφές, κοινωνικό κομμάτι του ηλιακού αστρολογικού σου χάρτη, στο ζενίθ δηλαδή. Από αυτή τη θέση σού δίνει ακτινοβολία, κινεί το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα, δημιουργεί θετικό κλίμα στην κοινωνική σου ζωή, αυξάνει τις προσκλήσεις, τις εξόδους και προδιαθέτει ευνοϊκά όσους επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Με δύο λόγια φαίνεσαι και διακρίνεσαι κοινωνικά και με κάποια τρόπο τα βλέμματα έξω στρέφονται άμα τη εμφανίσει σου. Με την Αφροδίτη εκεί έχεις ευχάριστη διάθεση, την επιθυμία να σε αναγνωρίσουν, πιάνεις τόπο. Ο κόσμος είναι σπίτι σου.

Και ενώ χαμογελάς μέσα στον κόσμο κι όλα φαίνονται να κυλάνε κομψά και χαριτωμένα, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και η ευφρόσυνη διάθεση ξεφουσκώνει σαν ρόδα που πέρασε πάνω από καρφί. Ο παρτενέρ σου, ο δικός σου άνθρωπος, ο σύντροφος, το αντικείμενο του έρωτα και της αγάπης σου δεν σε χειροκροτεί εάν δίνεις ρεσιτάλ τρυφερότητας αποκλειστικά για αυτόν/ή (ή είσαι αυτός/ή που συμπεριφέρεται ψυχρά και ανάποδα), ή μήπως κάθεται απέναντί σου με γυάλινο βλέμμα που υπονοεί ακατανόητη δυσαρέσκεια. Έχει δικά του προβλήματα; Θυμήθηκε κάποια χοντράδα που του έκανες πριν καιρό; Εσύ συννεφιάζεις γιατί αισθάνεσαι αίφνης ότι δεν έχεις καταφέρει επαγγελματικά αυτά που θέλεις; Κάποιος από το επαγγελματικό περιβάλλον σε θύμωσε, σε πρόσβαλε, σου την έσπασε; Η οικογένεια παρεμβάλλεται με παράσιτα στη ζωή σου; Η μαμά σε τρελαίνει; Τα λεφτά που δεν υπάρχουν γίνονται θέμα εξαιτίας μιας έκτακτης δαπάνης;

Ό,τι κι αν συμβαίνει σε αυτό το παράξενο διάστημα που πιθανόν τα πράγματα που ενοχλούν να μη λέγονται ευθέως, ή να υπονοούνται φορτίζοντας αρνητικά την ατμόσφαιρα, δείξε ψυχραιμία και απόφυγε τις αλήθειες που κόβουν σαν ξυράφι, δεν είναι ώρα τώρα για αλήθειες. Είναι ώρα αυτοσυγκράτησης και ευγένειας. Τα πράγματα μπορούν να ειπωθούν με μεγαλύτερη διαλλακτικότητα όταν τελειώσει η ανάδρομη κίνησης της Αφροδίτης. Α, ναι. Πρόσεχε γιατί η δημόσια περσόνα σου παρακολουθείται και κρίνεται.     

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ