Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Κάποιοι αστρολόγοι θα σου πουν ότι κάθε φορά που η Αφροδίτη διελαύνει στον Λέοντα αυτό για σένα σημαίνει ότι αγοράζεις καινούργιες κουρτίνες για το σπίτι, βάφεις τα δωμάτια, αποφασίζεις να ανανεώσεις το καθιστικό κ.λπ. Κάποιοι άλλοι ότι οι εργασιακές εντάσεις μειώνονται ή ότι η σχέση με τον μπαμπά ή τη μαμά περνάει μια χαρούμενη περίοδο. Και μερικοί άλλοι ότι το σπίτι σου γίνεται κέντρο διερχομένων για φίλους και ανθρώπους που συμπαθείς και καλείς για να περάσετε μαζί βράδια με καλή διάθεση, κρασί και καλό φαγητό. Α, ναι: αυτή η περίοδος σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο υπέροχη εφεύρεση είναι η οικογένεια, πόσο τυχερός/ή είσαι που έχεις μία ή πόσο ανυπομονείς να δημιουργήσεις μια. 
Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε από αυτά ή και όλα αυτά. Η ουσία είναι ότι η ψυχή σου και η καρδιά σου κάνουν διάλειμμα από τις αντιξοότητεςτης ζωής, ή μάλλον βρίσκονται σε διακοπές. 

Αυτός λοιπόν ο συντονισμός σου με τη ροή της χαριτωμένης και ανάλαφρης πλευράς της ζωής απορυθμίζεται όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Η οικογένεια μοιάζει αγχωτική, οι δικοί σου άνθρωποι δεν είναι τόσο δικοί σου άνθρωποι, οι κουρτίνες δεν ταιριάζουν με τους πίνακες, η ψυχή βραχυκυκλώνει, οι φίλοι που προσκάλεσες βαριούνται, τα ρούχα που αγόρασες δεν σου αρέσουν, το φαγητό έγινε λύσσα, οι ισορροπίες χαλάνε, κάποιος κοντινός σου σού φορτώνει τα προβλήματά του, εσύ αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε αγαπάει και στη δουλειά κυριαρχεί μια περίεργη ένταση. Μάλιστα. Το αντίδοτο; Ειλικρίνεια και αυτοσυγκράτηση. Ποια είπαμε είναι τα κομμάτια της οικογενειακής και προσωπικής σου ζωής που χρειάζεται να τροποποιηθούν ή να αλλάξουν ώστε να μην αναγκάζεσαι να μελαγχολείς ή να θυμώνεις κάθε φορά που έρχονται στην επιφάνεια;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ