Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα από 31/7 - 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε Παρθένο και κυρίως στον Λέοντα φαίνεται ότι επιβραδύνει τις επαγγελματικές σου κινήσεις, αλλά εκεί που έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο είναι στην άποψή σου για τον κόσμο, στις ιδέες που έχεις για όσους βρίσκονται κοντά σου, στη συμπεριφορά σου απέναντί τους. Κι ενώ όταν η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία διευκολύνει τις σχέσεις σου δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης, αρμονίας και ισορροπίας, δίνει καλή διάθεση στην επικοινωνία ή φέρνει στην επιφάνεια την κατανόηση και την αποδοχή, μόλις γυρίσει ανάδρομη μπαίνεις πιθανόν σε μια φάση αμφισβήτησης και αμφιβολιών όσον αφορά τη στάση των άλλων απέναντί σου, τις προθέσεις τους, τα κίνητρά τους. Με δεδομένο ότι πολλές φορές θεωρείς ότι οι απόψεις σου είναι απόλυτα σωστές και ότι υπερασπίζεσαι τα πιστεύω σου με φανατισμό ιεροεξεταστή, πιθανόν να μπεις σε μια περίοδο που αν δεν προσέξεις μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με τους άλλους πάνω σε ζητήματα αρχών και πεποιθήσεων που ξεκινάνε από ασήμαντη αφορμή και γίνεται ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια βαθύτερες διαφορές. 

Πρακτικά οι τομείς που επηρεάζονται άμεσα δημιουργώντας πιθανά προβλήματα και αναστάτωση εμπεριέχουν σπουδές, ταξίδια, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, μετακομίσεις/μετακινήσεις, εμπόριο, διαφήμιση, μίντια, νομικές υποθέσεις, σχέσεις με εξωτερικό, ίντερνετ. Ωστόσο, αν και είναι μια εποχή εσωτερικής σύγχυσης και απογοήτευσης πιθανόν, δες την ως κατάλληλη στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τα τυφλά σημεία της δικής σου συμπεριφοράς ώστε να τα τροποποιήσεις, πέρασε από έλεγχο τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου αφαιρώντας βεβαιότητες και απολυτότητα, προσπάθησε να γίνεις πιο μετριοπαθής και πάψε να κάνεις κριτική στους άλλους δείχνοντάς τους το σωστό, θέλοντας  ουσιαστικά να τους επιβάλεις τη δική σου αλήθεια. 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ