Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

10/01/2016

Αφροδίτη ανάδρομη στον Λέοντα

(Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 5/6 - 19/7 κι ύστερα στην Παρθένο. Γυρίζει ανάδρομη στις 0° Παρθένου και επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα 31/7- 6/9. Σε ευθεία πορεία μένει στον Λέοντα μέχρι 8/10.)  

Σου έχει τύχει να είσαι πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης και κάποιος να το κουνάει τόσο πολύ ώστε να πέφτεις μέσα στο νερό φωνάζοντας και γελώντας; Με την ανάδρομη Αφροδίτη καταρχάς αφαίρεσε από την προηγούμενη πρόταση το «γελώντας» και έχεις μια πρώτη γεύση των παρενεργειών της που δεν ενθουσιάζουν κανένα όσο καλή διάθεση και να έχει. Σε όλους μας αρέσει να πιστεύουμε ότι δεν γινόμαστε αντικείμενα χειραγώγησης ή ότι δεν μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς – και γινόμαστε και μας ενδιαφέρει. Έτσι σε ενδιαφέρουν τα παράπονα των άλλων που είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, να γίνουν αφορμή έντονων διαφωνιών και διαπληκτισμών ή και ευθείας κόντρας. Μια ασήμαντη αιτία μπορεί να γίνει αιτία για συγκρούσεις που υπέβοσκαν για καιρό και τώρα εκτονώνονται. Το θέμα είναι να μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τυχόν διαφορές αλλά να δεις πού οφείλονται, πόσο δίκιο έχει ο άλλος της σχέσης, πόσο δίκιο έχεις εσύ. 

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα δυναμιτίζει τις συντροφικές ή τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις ή ακόμα και τις τυχόν επαγγελματικές συνεργασίες σου. Το ζευγάρι μπαίνει σε εποχή δυσανεξίας.  Ό,τι υπάρχει κάτω από χαλί κρυμμένο φανερώνεται, οι τυχόν διαφορές εντείνονται.

Αν οι ισορροπίες είναι πλαστές δημιουργείται κρίση. Οι δύο του ζευγαριού γίνονται δυο ξένοι που αν δεν προσπαθήσουν να ρίξουν γέφυρες η χαραμάδα θα γίνει ρήγμα. Φυσικά και αν είσαι μόνος/η και δελεαστείς αυτή την περίοδο έχε υπόψη σου να κρατάς μικρό καλάθι. Αυτός που στιγμιαία σου κόβει την ανάσα είναι πιθανόν ο/η εντελώς ακατάλληλος/η για σένα. 

Ευτυχώς αυτά συμβαίνουν στην ανάδρομη φάση της Αφροδίτης, γιατί όταν διελαύνει απρόσκοπτη στον Λέοντα υπάρχει και επικοινωνία και καλή διάθεση και οι σχέσεις μπορούν να είναι βελούδινες, ελπιδοφόρες, ζωντανές και ευοίωνες. Η διέλευσή της σε ορθή πορεία είναι υποσχόμενη για όσους επιδιώκουν τη συντροφικότητα, ενεργητική για όσους βρίσκονται σε σχέση, ανάλαφρη για τις πολύχρονες σχέσεις. Οπότε το πριν και το μετά διάστημα της ανάδρομης κίνησής της μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά: αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα σε κάθε είδους σοβαρή σχέση μίλησε πριν ή μετά και απόφυγε κάθε είδους απόφαση που παίρνεται εν θερμώ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ