Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΔΙΔΥΜΟΙ

01/06/2013

Πώς στο καλό καταφέρνεις να παραμένεις τόσο ευχάριστος και επικοινωνιακός, τόσο διαλλακτικός και ατάραχος ώστε να αποτελείς την επιτομή του cool, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεσαι στο μάτι ενός κυκλώνα; Πώς γίνεται να σκέφτεσαι ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι ή να αντιμετωπίζεις επαγγελματικά ή φιλικά κάποιους ανθρώπους που κατ’ εξακολούθηση σε έχουν πληγώσει, σε έχουν εγκαταλείψει ή σε έχουν αφήσει ξεκρέμαστο; Ίσως να υπάρχουν κάποια μαθήματα που πρέπει να πάρεις και μάλιστα σημαντικά, παραμένοντας δεμένος σε φιλίες ή επαγγελματικές συνεργασίες με ανθρώπους που κάποιες φορές καταπάτησαν τα δικαιώματά σου ή σε εκμεταλλεύτηκαν.

Ναι, η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό σου από 9/5, σου δίνει τη δυνατότητα να κυκλοφορείς στη βροχή χωρίς ομπρέλα και τα μαλλιά σου να είναι τόσο άψογα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Οι επιστήμονες τελευταία τείνουν να πιστέψουν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν εξελίχθηκε για λόγους επιβίωσης, αλλά για λόγους επικοινωνίας. Αν η ανάγκη να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας είναι ο στόχος της εξέλιξης, οι Δίδυμοι δικαιώνονται για άλλη μια φορά. Ωστόσο, η επικοινωνιακή σου δεξιοτεχνία θα τεσταριστεί προς το τέλος του μήνα, κυρίως με την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, στις 25/5. Οι εκλείψεις είναι ο μονόδρομος που σου διασφαλίζει ότι ή θα συγχωρήσεις ό,τι θεωρείς αδικία, αλλάζοντας σελίδα, ή θα πεις αντίο σε κάποιους ανθρώπους –και ερωτικούς συντρόφους– που σε άφησαν ξεκρέμαστο/η τη στιγμή που χρειαζόσουνα τη συμπαράστασή τους περισσότερο από ποτέ.

 Υ.Γ. Ω ναι! Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου, να επανεφεύρεις τον εαυτό σου, να πετάξεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ