Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

01/06/2013

Εάν σε δελεάζει η ιδέα να ερωτευθείς κάποιον/α που θα σε στείλει στο καπιτονέ δωμάτιο ενός ψυχιατρείου, όπου θα μπορείς να χτυπάς το κεφάλι σου στους τέσσερεις τοίχους χωρίς να το σπας, μπορείς να το κάνεις μπλέκοντας συναισθηματικά με κάποιον/α που υπό κανονικές συνθήκες κι έχοντας σώας τας φρένας θα θεωρούσες εντελώς αταίριαστό σου.

Εάν από την άλλη διαθέτεις αυτογνωσία, ή έχεις δώσει μια περιουσία στην ψυχανάλυση, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει θύμα της δύσκολης όψης Πλούτωνα/Ουρανού. Έχε υπόψη σου, ωστόσο, ότι αν δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια τέτοιου είδους «αταίριαστη» σχέση, δεν θα πρέπει να περιμένεις ούτε σταθερότητα, ούτε μέλλον, ούτε δέσμευση από το άλιεν που θα ερωτευθείς. Μην ξεχνάς ότι ο χώρος μεταξύ του μαζοχισμού, στον οποίο αφήνω τον άλλο να αλωνίζει, ή τον αποκεφαλίζω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ονομάζεται Ωριμότητα.

Υ.Γ. Οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι δεν είναι ευχάριστη αίσθηση να σε θεωρούν σαν πίτσα και να σε κόβουν σε οκτώ κομμάτια. Με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο (10/5) και τον Άρη επίσης εκεί για όλο το μήνα δεν υπάρχει περίπτωση να εξατμιστείς τελείως οικονομικά, ούτε να ξεμείνεις από χρήματα, παρόλο που το φάντασμα της φτώχειας σέρνει τις αλυσίδες του στο διπλανό δωμάτιο. Ναι. Λένε ότι δεν μπορείς να αλλάζεις άλογο στη μέση της κούρσας, αλλά αν διαπιστώσεις ότι το άλογο που έχεις ποντάρει είναι κουτσό, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να το αλλάξεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κι ένα ερώτημα που χρειάζεται άμεση απάντηση: Έχεις τη φιλοδοξία. Διαθέτεις και το ταλέντο;

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ