Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΟΞΟΤΗΣ

01/06/2013

Άλλη μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (25/5), ενώ η Αφροδίτη (από 9/5) και ο Ερμής (από 15/5) θα διελαύνουν στους Διδύμους, όπου βρίσκεται και ο Δίας. Εάν υπάρχουν σοβαρές ρωγμές ή χωρισμοί απειλούν να κάνουν κομμάτια τις σχέσεις σου που κάποτε ήτανε κολλημένες με logo, γιατί να αποτελεί μόνο δική σου ευθύνη να τις κρατήσεις ενωμένες και να παριστάνεις το Κολοσσό της Ρόδου με τα δύο πόδια σου πάνω σε δύο ακτές που απομακρύνονται;

Κι από την άλλη, αν η ελευθερία δεν σου λέει τίποτα πια γιατί δεν αποφασίζεις να δεσμευτείς σε μια σχέση που έχει αποδείξει τις αντοχές της; Μια έκλειψη έχει πάντα σκοπό μια απόφαση που χρειάζεται να πάρουμε ή μια συνειδητοποίηση που μας καλεί σε δράση και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια απόφαση ή συνειδητοποίηση που αφορά το παρόν και το μέλλον των συντροφικών και επαγγελματικών σου σχέσεων.

Υ.Γ. Α, και με την Αφροδίτη (από 9/5) και τον Δία στους Διδύμους έχεις το πράσινο φως για να συναντήσεις ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα επαγγελματικά σου και που σε βλέπουν σαν άλογο κούρσας στο οποίο μπορούν να ποντάρουν εύκολα στη νίκη του. Δεν έχει σημασία πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η προσωπικότητα που εκπέμπεις προς τα έξω είναι λαμπερή, πειστική, ελκυστική. Μην κρατήσεις αυτή την Εικόνα που εκπέμπεις μόνο για τον καθρέφτη σου. Και, φυσικά, μην ξεχνάς: ναι είσαι ερωτεύσιμος.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ