Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

31/08/2013

Χμμ. Αυτό το καλοκαίρι, είτε βρίσκεσαι σε διακοπές είτε όχι, το μυαλό σου βρίσκεται στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόκειται για μια κομβική, ενεργή και σημαντική περίοδο. Ο Άρης στον Καρκίνο για όλο το μήνα κάνει το Θέμα Επάγγελμα ζωτικό και κεντρικό. Ο Δίας επίσης στον Καρκίνο δίνει προοπτικές, ευελιξία, λύσεις –σε κάποιους τώρα, σε κάποιους άλλους αργότερα–, ούτως ή άλλως ο Δίας θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Τα επαγγελματικά σου δέχονται και θα δεχτούν ευνοϊκές επιρροές – είναι η χρονιά που οι εξελίξεις αρχικά σ’ ό,τι ονομάζεται «επαγγελματική πραγματικότητα» και κατ’ επέκταση «οικογενειακή ζωή» είναι από αξιοσημείωτες έως εντυπωσιακές. Είσαι και θα είσαι περισσότερο κοινωνικά ορατός, το στάτους σου θα γυαλιστεί, η αναγνώριση είναι προ των πυλών. Ανοίγεσαι επαγγελματικά με θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο αυτό το μήνα μην ξεχνάς ότι υπάρχει ανταγωνισμός, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και κυρίως εργασιακές μάχες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, στο σπίτι της, δηλαδή, από 16/8 -11/9, είναι ο συμπαντικός σύμμαχός σου. Θέλεις να είσαι αξιαγάπητος, ενδιαφέρον, ευφυής και να σε αγαπάνε. Θέλεις να προσφέρεις και να κάνεις σημαντικά πράγματα για τους άλλους. Να τους μαγειρέψεις, να τους φροντίσεις, να τους κάνεις τη ζωή εύκολη. Το ίδιο επιθυμείς κι εσύ. Κι έτσι γίνεται. Καιρός ανακωχής με όσους έχεις ψυχρανθεί, καιρός συμφιλίωσης, καιρός να χαλαρώσεις το έλεγχο. Its time for Love!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ