Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΙΧΘΥΕΣ

29/11/2014

Με τον Άρη να διασχίζει τον Αιγόκερω είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις μερικές διαφωνίες με φίλους και συνεργάτες. Εντάξει, δεν πειράζει μια στο τόσο να ανεβαίνουν οι τόνοι και να ανάβουν τα αίματα. Ναι, μπορεί να μαλώσεις και με αυτόν/ήν που αγαπάς, όμως το ουσιώδες είναι ότι αυτή την περίοδο δεν έχεις την παραμικρότερη ιδέα προς τα πού πηγαίνει η ζωή σου, με ποιους θέλεις να είσαι και τι προσδοκάς από σχέσεις και επαγγελματική ζωή. Από την άλλη πλευρά, όμως, το να έχεις καλούς φίλους και ανθρώπους που μπορείς να εμπιστεύεσαι, ξέρεις ότι δεν είναι καθόλου αυτονόητο.

Η καριέρα μπορεί να σε ταλαιπωρεί, αλλά σου έχει δώσει και θα σου δώσει απολαύσεις ξανά με την Αφροδίτη από 16/11 στον Τοξότη. Κι ενώ η επαγγελματική ζωή μπορεί να εξελιχθεί θετικά, και η κοινωνική ζωή μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση, καλή διάθεση και την αίσθηση ότι είσαι δημοφιλής, ότι αξίζεις ή τη δυνατότητα να ανοιχτείς σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μπορείς να συναναστραφείς και να χαρείς την παρέα κάποιων ανθρώπων που σου συμπαραστάθηκαν τους προηγούμενους μήνες ή τους θεωρείς δικούς σου και συνεχίζουν να είναι πλάι σου και τώρα.

Υ.Γ. Αν ψάχνεσαι επαγγελματικά, αν θέλεις να κλείσεις ραντεβού ή να δεις τι θα κάνεις με σπουδές, ή αν θέλεις να μετακομίσεις, τώρα είναι η εποχή.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ