Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΖΥΓΟΣ

31/01/2015

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι τις 12/1 και παράλληλα, αλλά και στη συνέχεια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο (3-27/1) αλλά και ο Ερμής από τις 5/1, συντονισμένα μιλάνε για την επιθυμία να είσαι αρεστός/ή. Ο μήνας χρωματίζεται από την ερωτική διάθεση, την ανάγκη να ξεχωρίζεις, να είσαι και να φαίνεσαι δημιουργικός, πνευματώδης, να εκπέμπεις γοητεία, να παίζεις το παιχνίδι της ζωής με χάρη και κομψότητα. Ναι, θέλεις να διασκεδάσεις, αν είσαι δημιουργός να δημιουργήσεις, αν είσαι γονιός να αισθανθείς υπηρηφάνεια για το παιδί σου, θέλεις να χαλαρώσεις και να αφεθείς στο κύμα.

 

Μια αύρα νοσταλγίας σε κάνει να αναπολείς την εποχή της παιδικής ανεμελιάς. Θέλεις να παίξεις και να πειράξεις. Θέλεις να κατεβάσεις τα επίπεδα σοβαρότητας ή συμβατικότητας και να ανεβάσεις τον ερωτισμό σου. Κάνε το έχοντας υπόψη όμως ότι από 21/1 - 11/2 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος επίσης στον Υδροχόο είναι πιθανόν να υπάρξουν συναισθηματικές αναταράξεις, δημιουργικό μπλοκάρισμα ή αναβολή στα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

Θυμήσου επίσης ότι με τον Άρη στους Ιχθύς από 12/1 χρειάζεται να παραμείνεις προσηλωμένος σε αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι εργασιακά κάνοντας τις απαραίτητες διορθώσεις ή αντιμετωπίζοντας μια καθημερινότητα έντονη σε υποχρεώσεις, με πολλές πρακτικές εκκρεμότητες και σχέσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι τους χρωστάς ενώ σου χρωστάνε.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ