Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΡΙΟΣ

31/01/2015

Και ξαφνικά στη μέση του πουθενά μια σκέψη: «Μεγάλωσα». Μια λέξη που από πίσω της υπάρχουν εμπειρίες, λάθη, κατακτήσεις, υποχωρήσεις, τύψεις, όνειρα, αποτυχίες, επιλογές, ευχαρίστηση και δυσφορία. Υπάρχει μια ζωή που σε έχει μάθει με τον σκληρό τρόπο και μερικές φορές, πολύ λιγότερες, με χάδια. Για πολλούς μήνες πολλοί Κριοί πιέζονται αφόρητα να εξελιχθούν: να εγκαταλείψουν ή να σταθεροποιήσουν σχέσεις, να αλλάξουν δουλειές, να ξεκινήσουν δικές τους, να κινηθούν διαφορετικά από ότι πριν ή να ρισκάρουν την ασφάλειά τους για κάτι καινούργιο.

 

Η ενεργοποίηση του Υδροχόου από προσωπικούς πλανήτες διευκολύνει τις σχέσεις σου και τις επαγγελματικές σου προσδοκίες. Όμως έχε κατά νου ότι μπαίνοντας ο Άρης στους Ιχθύς (από 12/1) είναι πιθανόν να αντιμετωπίσεις εργασιακά εμπόδια ή εκνευρισμούς με συναδέλφους, πελάτες ή από πάνω μαζί με την αίσθηση ότι εργασιακά έχεις κολλήσει. Επίσης είναι πιθανόν να αναρωτηθείς αν επαγγελματικά βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, αν οι γύρω σου σε στηρίζουν ή σε αγαπάνε στην πράξη, αν είσαι ευχαριστημένος/η με τη ζωή που έχεις ή αν συνεχώς δίνεις χωρίς ανταπόκριση. Ευτυχώς που ο Δίας δημιουργεί ένα δίχτυ ασφαλείας και στιγμές που θυμάσαι ότι η ζωή είναι και υπέροχη.

 

Υ.Γ. Με τον Ερμή ανάδρομο (από 21/1-11/2) δεν επηρεάζεσαι άμεσα, αλλά μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες, άρα απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για κρίσιμα θέματα. Και κυρίως άσε απέξω το συναίσθημα όταν τα θέματα είναι καθαρά επαγγελματικά.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ