Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΤΑΥΡΟΣ

31/01/2015

Με ενεργοποιημένο τον Υδροχόο η δημόσια εικόνα σου, η κοινωνική σου δραστηριότητα, η επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση είναι θέματα που συνεχίζουν να σε απασχολούν. Έχεις φτάσει κάπου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να εξελιχθείς, να προχωρήσεις, να επιβληθείς, να σταθεροποιηθείς, να διακριθείς. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντάξιο των προσπαθειών σου αν έχεις προσπαθήσει ή από την άλλη πλευρά μπορεί να δεις πού υπάρχει πρόβλημα επαγγελματικά ώστε να το διορθώσεις.

 

Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι και οι πιο απαιτητικές εργασιακά. Μόλις ο Άρης περάσει στους Ιχθύς το κλίμα αλλάζει, λειαίνεται. Κατά τη διάρκεια του μήνα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για κοινωνική παρουσία – προσκλήσεις, έξοδοι, κοινωνικές εκδηλώσεις, εξωστρέφεια σε φέρνουν στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής ή εν πάση περιπτώσει είσαι περισσότερο κοινωνικά ορατός/η. Αν έχεις διάθεση να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα μπορείς μέσα από τις κοινωνικές και φιλικές σου επαφές. Αν θέλεις να συζητήσεις χαλαρά για δουλειές μπορείς. Αν θέλεις απλώς να διασκεδάσεις ή να φλερτάρεις επίσης μπορείς.

 

Προσοχή κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (από 21/1- 11/2) που φαίνεται ότι όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα εκνευριστικό ρελαντί – ραντεβού ακυρώνονται ή χρειάζεται να επαναληφθούν αφού δεν βγαίνει άκρη με τη μία, επαγγελματικά προκύπτουν έκτακτα προβλήματα, οικογενειακά θέματα εμφανίζονται στη μέση του πουθενά, η δουλειά δεν τραβάει. Ανάβαλε για αργότερα την υλοποίηση των σχεδίων σου, αν υπάρχουν, και πρόσεχε να μην αναλαμβάνεις οτιδήποτε σε δεσμεύσει επαγγελματικά.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ