Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

31/03/2015

Ο σχηματισμός των πλανητών τον Μάρτιο δείχνει ότι δεν λείπει από το αίμα σου μια σταγόνα ρίσκου από αυτήν που διαθέτουν οι τζογαδόροι της ρουλέτας. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις την πυρετώδη επιθυμία να διακινδυνεύσεις για μια καινούργια δουλειά, ή για μια σχέση που θα σε βγάλει από τη συνομοταξία των βαριεστημένων ορδών που κάθε μέρα πηγαινοέρχονται από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Το μόνο που σε εμποδίζει φυσικά είναι το κομμάτι του εαυτού σου που θέλει μια σταθερή, ασφαλή και ήρεμη οικογενειακή ζωή από αυτές που οι ορδές φαίνεται ότι έχουν εξασφαλίσει.

Μα τι σκέφτεσαι; Με τον Ουρανό εδώ και χρόνια στον Κριό (αλλά και τον Άρη και όλο τον Μάρτιο) δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι «σταθερότητα» και «ασφάλεια» είναι δύο λέξεις σαν κινούμενοι στόχοι που δεν μένουν ποτέ μα ποτέ στην ίδια θέση; Ότι αν δεν αναλαμβάνεις τις πρωτοβουλίες να αλλάξεις εσύ ο ίδιος τη ζωή σου έρχεται η ίδια η ζωή και στην αλλάζει άτσαλα και απότομα;

Υ.Γ. Με την Αφροδίτη πάντως στον Ταύρο (από 17/3) η καρδιά σου χρειάζεται να γίνει οδηγός στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις την τεράστια ανάγκη σου για αγάπη, δημιουργία και επιβίωση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ