Εικονογράφηση: Φίλιππος Φωτιάδης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

30/04/2015

Φυσικά και δεν είσαι από τους τύπους που προχωράνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αν πρόκειται μάλιστα να υπερασπιστείς τα όνειρά σου το κάνεις με νύχια και με δόντια και με όλη σου τη δύναμη. Η υπομονή και η επιμονή στους στόχους είναι το φόρτε σου. Με τον Άρη στον Ταύρο τα όνειρα και οι επιδιώξεις σου έχουν σημασία. Το πού και με ποιους πας έχει σημασία στο επαγγελματικό σου μέλλον. Σημασία έχει και ποιος/α σε αγαπάει. Ωστόσο να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις μερικές διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες, όπως να είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς σε φίλους και συνεργάτες. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να επενδύσεις την υπερεκχυλίζουσα ενέργειά σου σε οτιδήποτε εμπεριέχει το «μαζί» – σε δουλειές, σε μια ερωτική ιστορία, στις κοινές προσπάθειες, στην αλληλοϋποστήριξη, στη συνεργασία. Όχι μόνος/η. Μαζί.

Έχεις καλούς φίλους και ανθρώπους που μπορείς να εμπιστεύεσαι, ή κάποιο/α/ους που μπορούν να σε βοηθήσουν αν το ζητήσεις. Η επαγγελματική ζωή μπορεί να σε ταλαιπωρεί, αλλά σου έχει δώσει καi απολαύσεις. Τώρα μπορείς επίσης να στρέψεις την πλάτη σου στις ίντριγκες του γραφείου και τα διαπλεκόμενα των επιχειρήσεων για να συναναστραφείς και να χαρείς την παρέα όσων αγαπάς και συνεχίζουν να βρίσκονται πλάι σου.

Υ.Γ. Ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνεις σχέσεις ή να σχετιστείς με περισσότερη άνεση ή να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα ή να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο χαλαρά, από το δεύτερο μισό του μήνα το μυαλό σου πιθανόν γυρνάει στο παρελθόν, σκαλίζει το παρελθόν, νοσταλγεί το παρελθόν. Μέχρι εκεί – το παρελθόν δεν ζωντανεύει, ούτε μια σχέση που δεν έχει μέλλον μπορεί να σου δώσει τη χαρά που αξίζεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από Zarastro
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ